Tottenham: áldozatot szed Van der Vaart

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 17. 14:01
Hiába indult nagyszerűen tavaly Niko Kranjcar pályafutása a Tottenhamnél, a középpályás az idei szezonban zömében Rafael van der Vaart mögött a cserepadot koptatja, ezért kész lenne távozni az egyesülettől.


A horvát válogatott 2009 nyarán érkezett Londonba és első szezonjában remek játéka mellett 24 mérkőzésen szerzett 6 góljával tette le névjegyét a Premier League-ben.

Azóta sérülés és formahanyatlás sújtotta és gondjait csak tetézte Rafael van der Vaart érkezése, aki a helyén gyakorlatilag azonnal kirobbanó formában kezdett futballozni szeptemberben.

„Természetesen megvitatom a problémát a Tottenhammel, de a dolgok jelenlegi állása szerint közel állok a távozáshoz – jelentette ki a horvát Mediaservisnek az elkeseredett 26 éves irányító.

„Nem szeretném aktív éveimet a kispadon tölteni, mert imádom ezt a sportot és ezért különösen zavar, hogy nem jutok rendszeresen lehetőséghez" – tette hozzá.

A futballista édesapja, Zlatko, aki egyben a montenegrói válogatott kapitánya sokkal egyenesebben fogalmazott: a 24satának leszögezte, fia mindenképpen távozik az együttestől.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu