KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NIGERIAI_FERFI_OLIMPIAI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Di Maria gólja után nyert Argentína 2008. augusztus 23. 08:03 Újra Argentína lett az olimpiai bajnok férfi labdarúgásban, miután a döntőben 1-0-ra verte meg Nigériát. A dél-amerikai együttesben Angel di Maria szerezte az egyetlen gólt, amely ráadásul egy gyönyörű emelés után született. Sergio Batista legénysége megvédte címét, és az argentin küldöttség második aranyérmét szerezte Pekingben.
  
Tizenkét év után döntősök a nigériaiak 2008. augusztus 19. 14:00 A nigériai férfi labdarúgó-válogatott 4-1-re győzött a belga együttes ellen a férfi labdarúgótorna elődöntőjében a pekingi olimpián. Az afrikai együttes 1996-ban már aranyérmes volt az ötkarikás játékokon.
  
Hollandia kiejtette az amerikaiakat 2008. augusztus 13. 13:22 Három mérkőzésen egyetlen apró győzelem is elég volt ahhoz, hogy Hollandia jusson be a legjobb nyolc közé a férfi labdarúgótorna B jelű négyesből. A németalföldiek 1-0-ra verték meg a japánokat a harmadik fordulóban, s mivel a csoportelső Nigéria 2-1-es sikert ért el az amerikaiak ellen, a tengerentúliak az utolsó pillanatban kipottyantak. A D kvartettet megnyerő Olaszország továbbvitte Kamerunt, így a koreaiak feleslegesen csípkedték magukat.
 
Csodás futballfieszta – brazil módra 2008. augusztus 10. 13:00 Dél-amerikai parádéval folytatódott a férfiak labdarúgó-tornája a pekingi olimpián. A második fordulóban Brazília 5-0-val végezte ki Új-Zélandot, míg a címvédő argentinok ezúttal is találkozójuk végén nyerték meg meccsüket, vasárnap 1-0-ra diadalmaskodtak Ausztrália ellen, Kassai Viktor bíráskodása mellett. A két afrikai csapat is vígadhatott: Nigéria 2-1-re verte Japánt, míg Kamerun soványka 1-0-val szerezte meg mindhárom pontot Honduras ellenfeleként.
  
Peking 2008: nem feltűnősködhetnek a nigériai futballisták 2008. július 25. 13:32 Samson Siasia, az olimpián szereplő nigériai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megfelelő ruházkodást és hajviseletet vár el játékosaitól a pekingi játékok idején.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu