KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NIGÉRIA"
A 146 gólos skandallum utózöngéi 2013. július 23. 13:09 Vasszigoral sújtott le a Nigériai Labdarúgó-szövetség: örökre eltiltotta a futballtól azokat a játékosokat és bírókat, akik részt vettek a másodosztályban kirobbant, nevezetes, utolsó fordulós eredménymanipulációban.
 
A FIFA eltiltotta a nigériai szövetséget 2010. október 4. 20:07 A helyi kormányba labdarúgásba való beleavatkozása miatt felfüggesztette a nigériai szövetség (NFF) tagságát a FIFA - jelentette be a nemzetközi szövetség hétfőn.
 
Bírókat lincseltek egy nigériai bajnokin 2008. november 3. 16:35 Elégedetlen szurkolók lincselték meg a játékvezetőt és két asszistensét az Enyimba-Heartland nigériai labdarúgó bajnoki mérkőzésen. A sípmester és segítői állapota válságos, élet-halál között lebegnek. A rendező klub nem vállal felelősséget a történtekért.
 
Carlo Ancelotti Afrikában edzősködhet? 2008. október 27. 09:27 Carlo Ancelotti, az olasz élklub AC Milan szakvezetője érdekes nyilatkozattal lepte meg a sajtó képviselőit: karrierje következő állomásán egy válogatottat élén is kipróbálná magát, mondjuk Nigériában, vagy Kamerunban...
 
Vb-selejtezők: hazai pályán kapott ki a rendező Nigériától 2008. szeptember 6. 23:44 A 2010-es labdarúgó világbajnokság rendezője, a Dél-afrikai Köztársaság hazai pályán szenvedett 1-0-ás vereséget a Nigéria válogatottjától az világbajnoki selejtezők afrikai zónájának legutóbbi fordulójában. A vendégek ezzel elsőként léptek tovább a kvalifikáció utolsó szakaszába. Győzött Kamerun és Kenya együttese, gólnélküli döntetlent ért el Tunézia, Burkina Fasoban.
 
Vb-selejtezők: Yobo góljával verte Nigéria Egyenlítői Guineát 2008. június 15. 20:13 Nigéria együttese továbbra is hibátlan, miután Joseph Yobo góljával idegenben 1-0-ra verte Egyenlítői Guineát labdarúgó vb-selejtezőn.
 
Barátságos mérkőzés: Ausztria továbbra is képtelen nyerni 2008. május 27. 22:28 Ausztria labdarúgó-válogatottja mindössze 1-1-es döntetlenre volt képes Nigéria ellen barátságos mérkőzésen, folytatódott tehát az osztrák együttes gyatra szereplése az Európa-bajnoki felkészülés során.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu