KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NIGEL DE JONG"
Aki gyerekként a Milanról álmodott 2012. szeptember 7. 16:49 Nigel de Jongnak gyerekkori álma teljesült azzal, hogy a Milanhoz szerződött, a klub legendás hollandjaira mindig is példaképként tekintett.
 
De Jong repülőre száll 2012. augusztus 30. 18:26
 
De Jong közel a Milanhoz?! 2012. augusztus 29. 19:01 Olasz sajtóhírek szerint mintegy hetven százalék az esély arra, hogy még lesz egy "utolsó utáni" igazolása a Milannak, aki a jelek szerint a Manchester City robosztus fedezete, a holland világbajnoki ezüstérmes Nigel De Jong lehet.
 
Manchesteri „verőlegény” a Realnál? 2011. november 13. 17:02 Mit szól ehhez Xabi Alonso??? Angol lapértesülés szerint ugyanis a Real Madrid illetékesei készen állnak arra, hogy 20 millió fontos ajánlatot tegyenek a Manchester City egyik középpályásának!
 
Az első City-hadüzenet a Unitednek 2011. október 20. 20:38 Alighogy véget értek a Bajnokok Ligája-kötelezettségek, a csapatok, a játékosok azonnal a hétvégi feladatok felé irányították figyelmüket. Hatványozottan igaz ez a hétvége, de az ősz egyik legnagyobb rangadójára, a vasárnap 14.30-kor kezdődő Manchester United-Manchester City szupercsatára. A "szájalás" ilyenkor természetes, az első hadüzenet már meg is érkezett.
 
„Mentsük meg Mario Balotellit!” 2011. július 26. 15:52 Mario Balotelli megúszta a büntetést azért, mert flegmán elszórakozott egy helyzetet az LA Galaxy ellen, azt azonban már nem, hogy ízekre szedje a sajtó. Több sztár is állást foglalt az ügyben, elismerik tehetségét, de hangsúlyozzák, változtatnia kell, különben derékba törik a karrierje.
 
De Jong nem kell a Man. Citynek? 2011. július 24. 20:21 Nigel de Jong, a Manchester City holland légiósa nem tudott megegyezni klubjával a szerződésének meghosszabbításáról. Azt, hogy miért szakadtak meg a tárgyalások, a 26 éves középpályás nem árulta el, azt ugyanakkor nem titkolta, momentán végtelenül csalódott a történtek miatt...
 
Hernanes, a karate kid - videó 2011. február 10. 13:10 Hernanest úgy penderítette le a pályáról Wolfgang Stark játékvezető, hogy lába nem érte a földet. A Lazio brazil középpályása a franciák elleni szerda esti párizsi barátságos meccs 40. percében tett barátságtalan gesztust ellenfele irányába: úgy rúgta mellkason, mint a nyári világbajnokság döntőjében Nigel De Jong Xabi Alonsót (azért nem járt a piros). A szabálytalanság ténye kétségtelen volt, a vétkesnek azonban nem ez volt a véleménye. Nézd meg karate kid rúgását videón!
 
Megbocsátottak a hentesnek Hollandiában 2010. november 12. 14:40 Bert van Marwijk szövetségi kapitány elmondta, van visszaút Nigel De Jong számára a holland válogatottba, és újra meghívót postáz neki tavasszal.
 
Ben Arfa nem akarja látni hentesét 2010. október 8. 14:15 Hatem Ben Arfa megtiltotta Nigel de Jongnak, hogy meglátogassa a kórházban. A francia középpályás a hírek szerint külön kérte a személyzetet, hogy ne engedjen be senkit a Manchester Citytől.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu