De Jong közel a Milanhoz?!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. augusztus 29. 19:01
Olasz sajtóhírek szerint mintegy hetven százalék az esély arra, hogy még lesz egy "utolsó utáni" igazolása a Milannak, aki a jelek szerint a Manchester City robosztus fedezete, a holland világbajnoki ezüstérmes Nigel De Jong lehet.


A Milan már megkezdte a tárgyalásokat az angol bajnokkal, és nincsenek is messze az álláspontok, hétmilliót, a kértnél csak kettő millióval kevesebbet kínálnak a piros-feketék (De Jong szerződése jövő nyáron járna le a Citynél, amely mostmég kereshet egy kis pénzt a játékjogával).

A hírek szerint Barbara Berlusconi győzte meg édesapját, a Milan tulajdonosát, hogy jelentkezzenek be a nem éppen kifinomult játékstílusáról híres hollandért.

A pletyka azért is érdekes, mert a Milannál már "tele a padlás" védekező középpályásokkal, Flamini, Traoré, Ambrosini, Nocerino, Strasser, Valoti is ezen a poszton játszik, de Montolivo, Constant és Emanuelson is bevethető szűrőként.

A Cityhez kapcsolódó hír, hogy a Fiorentina középhátvédje, Matija Nasztasics már mindenben megegyezett a világoskékekkel, de egy másik védőnek, Szavicsnak is igent kell mondania (az ellenkező utat tenné meg), az ő játékjoga is része ugyanis a 16 milliós átutalással kecsegtető üzletnek.

Címkék: Nigel de Jong
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu