KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NEMET_NOI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
73 ezer néző - egy női meccsen! 2011. június 26. 20:01 73 680(!) néző volt kíváncsi a házigazda Németország válogatottjára a női labdarúgó-világbajnokság nyitó napján. A vendéglátók nem vallottak szégyent, 2-1-re legyőzték Kanadát a berlini Olimpiai Stadionban. Az észak-amerikai együttes csak percekkel a lefújás előtt tudott szépíteni. A torna első meccsén a franciák 1-0-ra nyertek Nigéria ellen.
 
A németeknek megint csak a bronz jutott 2008. augusztus 21. 14:02 A német női labdarúgó-válogatott Japán elleni 2-0-s győzelme után a bronzéremmel vigasztalódott a pekingi olimpián. A brazilok elleni kisiklás után a bronzmérkőzésen a cserejátékos Fatmire Bajramaj szállította a sikert utolsó húsz percben jegyzett duplájával.
 
A németek nyerték az idegek csatáját 2008. augusztus 15. 17:44 Az Egyesült Államok és Németország is csak túlórában lépett a legjobb négy közé a pekingi játékok női labdarúgótornájában. Az észak-amerikaiak a hatalmas rivális Kanadát, míg a németek Svédországot ütötték el a továbbjutástól, így Brazíliával és Japánnal karöltve már az elődöntőben érezhetik magukat.
 
Érvényesült a papírforma a B csoportban 2008. augusztus 12. 13:04 A brazil és a német női labdarúgó-válogatott is a negyeddöntőbe lépett, miután előbbi Nigériát (3-1), utóbbi pedig a Koreai NDK-t (1-0) verte a B csoport utolsó fordulójában. A selecao már az első játékrészben bebiztosította győzelmét, míg Németország csak közvetlenül a lefújás előtt szerezte meg a győztes találatot.
 
Góltalan német-brazil az olimpia rajtján 2008. augusztus 6. 12:24 A női labdarúgótornával magyar idő szerint szerda kora délután megkezdődtek a 2008-as pekingi olimpiai játékok küzdelmei. A világ- és Európa-bajnok német csapat és az ugyancsak aranyesélyes brazil együttes nem bírt egymással. Új-Zéland és Japán is döntetlenezett négygólos mérkőzésen, Kanada viszont begyűjtötte a három pontot az argentínokat késztetve verségre.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu