KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NAGY_JOZSEF"
Kotlobaj kiütötte Nagy Józsefet 2009. február 21. 12:55 Péntek este Szentpéterváron lépett szorítóba Nagy József, ellenfele pedig az orosz Alekszander Kotlobaj volt. A magyar ökölvívó számára nem sikerült a meccs, hiszen a hazai pályán szereplő Kotlobaj a második menetben padlóra küldte őt.
 
Hóhér hozta a súlyát Szentpéterváron 2009. február 19. 17:52 Nagy „Hóhér” József pénteken szorítóba lép Alekszander Kotlobajjal szemben Szentpéterváron, ám előtte még túlesett a mérlegelésen. A magyar öklöző hozta a súlyát, és hiszi, hogy nem okozhat számára komoly gondot orosz ellenfele.
 
Hóhértól hivatalosan is elvették címét 2008. december 26. 14:38 Ennek a karácsonyi ajándéknak aligha örül Nagy „Hóhér" József, hiszen a WBF bokszszervezet hivatalosan is elvette tőle a világbajnoki övet amiért a magyar öklöző elvállalt egy ukrajnai meccset, amelyet a WBF nem pártolt.
 
Elvették a Hóhér világbajnoki övét 2008. december 23. 19:39 Elvették a WBF-világbajnoki övét Nagy "Hóhér" Józsefnek, aki szombaton pontozásos vereséget szenvedett az ukrajnai Zaporozsjéban a helyi kedvenc Vitalij Ruszaltól a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) cirkálósúlyú kategóriájának interkontinentális címéért.
 
Amikor a Hóhért akasztják - harmadszor 2008. december 21. 09:52 Profi karrierjének harmadik vereségét szenvedte el Nagy "Hóhér" József azon a meccsen, amelyet szombat este vívott az ukrajnai Zaporozsjéban a helyi kedvenc Vitalij Ruszallal a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) cirkálósúlyú kategóriájának interkontinentális címéért.
 
A Hóhér vereséget szenvedett Ukrajnában 2008. december 20. 23:03 Nem tudott csodát csinálni, így vereséggel tér haza Ukrajnából Nagy "Hóhér" József - tudósított a profiboksz.hu internetes szaklap.
 
Nagy József TKO-val a WBF világbajnoka 2008. szeptember 6. 11:25 Nagy József a Boksz Világalapítvány (WBF) cirkálósúlyú világbajnoka lett, miután a dél-afrikai Secundában rendezett profi gálán technikai KO-val legyőzte a kongói Zack Mwekassát.
 
Profi ökölvívás: Nagy József kikapott Pawel Kolodziejtől 2008. június 1. 10:00 Nem sikerült megszereznie a Nemzetközi Boksztanács (IBC) cirkálósúlyú világbajnoki címét Nagy Józsefnek, a Profibox Promotion ökölvívójának, aki szombaton este, Legnicában egyhangú pontozással kikapott a lengyel Pawel Kolodziejtől.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu