Hóhér hozta a súlyát Szentpéterváron

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 19. 17:52
Nagy „Hóhér” József pénteken szorítóba lép Alekszander Kotlobajjal szemben Szentpéterváron, ám előtte még túlesett a mérlegelésen. A magyar öklöző hozta a súlyát, és hiszi, hogy nem okozhat számára komoly gondot orosz ellenfele.


 


Pénteken este az oroszországi Szentpéterváron lép szorítóba Nagy József. A hajdúsági öklöző - aki korában közép-, és nagyközépsúlyban szerzett több interkontinentális címet - az utóbbi időben már cirkálósúlyban szerepel (itt begyűjtötte a WBF bajnoki címét), így pénteken is ebben a kategóriában próbál bizonyítani.

„Hóhér” egy 10 menetesre tervezett találkozón fogja összemérni az erejét az orosz Alekszander Kotlobajjal, és a felek a szabályok szerint csütörtök délután túlestek a hivatalos mérlegelésen.

A helyszínen tartózkodó Petrányi Zoltán mérkőzésszervező (Profibox Promotion) beszámolója szerint a magyar bunyós 90.5 kg-al abszolválta a procedúrát, azonban Kotlobaj súlyáról egyelőre nem érkezett információ.

„Győzelmi szándékkal érkeztem. Bízom magamban, szerintem meglesz a mérkőzés" - nyilatkozott röviden a mérlegelés után a profiboksz.hu-nak Nagy József.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu