KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NAGY-BRITANNIA"
Megvan a házigazda első aranyérme! 2012. augusztus 1. 13:36 Helen Glover és Heather Stanning begyűjtötte az első aranyat a XXX. ötkarikás játékok házigazdájának, Nagy-Britanniának evezésben, kormányos nélküli kettesben, szerdán, egy óra körül.
 
A görögök sorsára jutott Nagy Britannia 2011. november 22. 17:55 A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) alapító tanácsának ülésén beváltotta korábbi fenyegetését és leminősítette Görögországot. A Brit Olimpiai Bizottság rendszere sem megfelelő.
 
52 év után ismét brit futballcsapat 2011. június 21. 18:37 Brit Olimpiai Bizottság (BOA) bejelentése szerint közös labdarúgócsapat szerepel majd a jövő évi londoni olimpián, miután az angol, az északír, a walesi és a skót labdarúgó-szövetség között megszületett az erről szóló megállapodás kedden. Utóbbi két szervezet azonban gyorsan cáfolt.
 
Maratoni brit körúton az olimpiai láng 2011. május 18. 11:39 Pontosan egy év múlva, 2012. május 18-án érkezik Görögországból az Egyesült Királyságba az olimpiai láng, amely 70 napon keresztül 74 helyszínen 8 ezer ember segítségével közel 13 ezer kilométeres utat tesz meg a szigetországban.
 
Manszúr, Becks és Capello a leggazdagabb 2010. október 6. 18:08 Ebben az évben is lehullott a lepel a brit futball száz leggazdagabb emberéről, a FourFourTwo magazin összeállításából kiderül, mely tulajdonosok rendelkeznek a legtöbb pénz, azaz a legtöbb hatalom felett, kik a legvagyonosabb játékosok, a legtehetősebb edzők a Premier League-ben, illetve Nagy-Britanniában. Szemezgettünk egy kicsit!
 
Az auszik is a „lottóaranyra” esküsznek 2008. augusztus 26. 21:20 Az ausztrál kormány arra készül, hogy a Nagy-Britanniában sikerrel alkalmazott módszert honosítsa meg odahaza, azaz a lottóból származó bevételekből turbózza fel a versenysport finanszírozását, ezzel elősegítve az olimpiai csapat eredményesebb szereplését. Mindez azután került terítékre, hogy a britek két évtized múltán ismét lepipálták az auszikat az olimpiai éremtáblázaton.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu