KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MONTVAI_TIBOR"
Beindult a kecskeméti lilák gólgyárosa 2008. szeptember 15. 13:46 Montvai Tibor egy szenzációs tavaszi produkciót követően kissé nehezen lendült bele az élvonal iramába. Miután öt forduló után is góltalan maradt a KTE gólvágója, Tomiszlav Szivics a kispadra ültette. A támadó az elmúlt meccseken csereként beállva is döntő érdemeket szerzett az újonc két győzelmében, sőt, a Siófok ellen 3-0-ra megnyert mérkőzésen két találata miatt őt választottuk a meccs emberének.
 
Június 20-án kezdi a felkészülést a KTE 2008. június 4. 07:52 A tavaszi szezonban tizennégy gólig jutó Montvai Tibort szeretné a következő szezonban is a soraiban tudni az NB II-es labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjának aranyérmese, a Kecskemét. A klub története első élvonalbeli szezonjára június 20-án kezdi meg a felkészülést.
 
NB II: Montvai Tibor és Laki Balázs csatája döntetlenül végződött 2008. június 2. 09:48 Döntetlen lett a Montvai Tibor (Kecskeméti TE) és Laki Balázs (Integrál-DAC) közötti gólverseny. Az NB II hétvégi záró fordulójában mindketten sorozatban hatodik bajnoki meccsükön is eredményesek tudtak lenni, így összesen tíz-tíz alkalommal vették be az ellenfelek hálóját.
 
Nincs vége a gólcsatának az NB II-ben 2008. május 27. 09:25 A hétvégi fordulóban folytatódott a gólpárbaj az NB II-ben, Montvai Tibor (Kecskemét) és Laki Balázs (Integrál-DAC) között. Mindketten betaláltak a hálóba, ezzel megdőlt egy gólcsúcs, de az utolsó fordulóban még javíthatnak teljesítményükön.
 
NB II, Keleti csoport: Montvai megdöntheti az idénycsúcsot is 2008. május 21. 09:06 Megdőlhet egy idénycsúcs a labdarúgó NB II 29. fordulójában, feltéve, hogy Montvai Tibor, a keleti bajnok Kecskeméti TE csapatának támadója betalál a hálóba vasárnap, a Szolnok ellen. Eddig ugyanis sorozatban, négy meccsen nyolcszor volt eredményes a csatár, ami megegyezik a Nyugati csoportban, a szombathelyi Andorka Péter teljesítményével, igaz, utóbbi hat találkozón érte el, kihagyás nélkül a gólokat.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu