Június 20-án kezdi a felkészülést a KTE

Szerző: shLétrehozva: 2008. június 4. 07:52
A tavaszi szezonban tizennégy gólig jutó Montvai Tibort szeretné a következő szezonban is a soraiban tudni az NB II-es labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjának aranyérmese, a Kecskemét. A klub története első élvonalbeli szezonjára június 20-án kezdi meg a felkészülést.


Megtartotta az évadzáró bankettet a Kecskeméti TE labdarúgócsapata. Az ünnepséget követően rövid, bő kéthetes szabadságot kaptak a játékosok.

 

Az NB II Keleti csoportjának bajnoka június 20-án kezdi meg a felkészülést történelme első élvonalbeli szezonjára, várhatóan ezt követően jelentik be az első új igazolásokat a klub vezetői.

 

Losonczy László, a klub ügyvezető igazgatója a sporthirado.hu-nak elmondta, a tárgyalások folyamatosan zajlanak a kiszemeltekkel.

 

Úgy tudjuk, a tavasszal kölcsönben Kecskeméten szereplő játékosok közül Széki Attila visszatér anyaegyesületéhez, az Újpesthez.


Debreceni Andrást visszarendelte a Honvéd, a negyedik kölcsönjátékost, a tavaszi szezonban 14 találatot jegyző Montvai Tibort viszont szeretné megtartani a szakmai stáb, de az ő sorsa még kérdéses, mivel eddig nem sikerült megállapodni a játékos klubjával, a Nyíregyházával.


A télen más kluboknak kölcsönadott KTE játékosok – Mojzes, Kása, Borsos, Ábel, Kurucsai – visszatérnek Kecskemétre, és a többiekkel együtt kezdik el a felkészülést. Az ő sorsukról várhatóan csak a bajnoki rajt előtti hetekben dönt a klubvezetés.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu