KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MONTENEGROI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Gála Joveticcsel és Vucsiniccsel ? – JJ 2014. október 9. 16:00 Miközben Oroszország Svédországgal birkózik Stockholmban, Montenegró lehet a nevető harmadik, amely könnyű túrának néz elébe, és átveheti az első helyet a G jelű hatosban. A nagy különbségű győzelem sem kizárt.
 
Piált, ezért menesztették a kapitányt! 2011. november 19. 11:20 Zlatko Kranjcarnak alkoholproblémája kellett távoznia a montenegrói labdarúgó-válogatott éléről szeptemberben - állítja a szövetség elnöke, Dejan Szavicsevics.
 
Eb-pótselejtező: erős montenegrói keret 2011. november 1. 15:57 A legerősebb kerettel, Baszával, Vukcseviccsel, Vucsiniccsal és Joveticcsel vág neki Montenegró a csehek elleni novemberi Eb-pótselejtezőnek. Branko Brnovics együttese november 11-én Prágában, négy nappal később Podgoricában mérkőzik Rosickyék ellen.
 
Bosnyák-portugál, török-horvát az Eb-ért 2011. október 13. 13:15 Két rangadót hozott az Eb-pótselejtezők csütörtöki krakkói sorsolása, megismétlődik a dél-afrikai vb-ért rendezett Bosznia és Hercegovina-Portugália párharc, illetve a török pokolba kénytelen látogatni a jó erőkből álló Horvátország. Némi kárpótlást kapott a sorstól a 2010-es vb-ről kérdéses körülmények között lemaradt Írország, amely a leggyengébbnek tűnő észt válogatottal találkozik, míg igazi kétesélyes csata elé néz Csehország és Montenegró.
 
Kirúgták a montenegrói kapitányt 2011. szeptember 9. 09:31 Bár még a csoportelsőséget is megszerezheti Montenegró az Eb-selejtezőkön Anglia előtt, Zlatko Kranjcar alatt nem bírta ki a kispad a Wales elleni pénteki vereség után (1-2).
 
Kérdéses Vucsinics játéka a Genoa ellen 2010. október 13. 12:41 Ismét a klubcsapatok látják kárát az utóbbi napok nemzetközi mérkőzéseinek: ezúttal a Roma aggódhat, miután az Angliában vendégeskedő montenegrói labdarúgó-válogatott csatára, Mirko Vucsinics dőlt ki ismeretlen időre.
 
A duplázó Aquilanit éltették Leccében 2008. október 15. 22:16 Az olasz labdarúgó-válogatott a várakozásoknak megfelelően folytatta remek rajtját az európai vb-selejtezők 8. számú csoportjában, Alberto Aquilani "duplán" hálálta meg a bizalmat Marcello Lippi szövetségi kapitánynak a Montenegró elleni 2-1-es győzelem során Leccében. A túloldalon Aquilani klubtársa, Mirko Vucsinics egyéni akciója után kapitulált az olasz védelem.
 
Lippi a Roma fazonszabászaiban bízik 2008. október 15. 17:37 Marcello Lippi szövetségi kapitány szerda délelőtt megtartotta utolsó edzését a Montenegró ellen készülő világbajnoki címvédő olasz csapatnak, amely során kiderült, a középpályán várhatóan AS Roma-játékosoknak, a csatársorban pedig Udinese-támadóknak szán majd főszerepet.
 
Itthon sem bírtunk Montenegróval 2008. augusztus 20. 19:51 Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a magyar válogatott 3-3-s döntetlent játszott a montenegrói nemzeti csapattal szerda este a Puskás Ferenc Stadionban. A győzelem elmaradt, de az a legkevésbé sem Hajnal Tamáson múlott. A Borussia Dortmund irányító középpályása kétszer villant, az 55. és a 88. percben is bevette Vukasin Polekszics kapuját. Igazságos az iksz, a játék képe alapján reális eredmény született.
  
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu