KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MOB"
MOB-javaslat az olimpiai pályázatra! 2015. február 6. 12:37 A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) közgyűlése pénteken úgy döntött, hogy javasolja Budapest városának és Magyarországnak, vizsgálja meg a 2024-es olimpia és paralimpia megrendezésének lehetőségét.
 
Elhunyt a MOB alelnöke 2015. január 4. 12:52 Hatvanhat esztendős korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Leyrer Richárd, a MOB alelnöke - tájékoztatta a család szombaton a Magyar Olimpiai Bizottságot.
 
Ferenc pápánál járt a MOB-elnök 2013. november 24. 10:14 A 42. EOC közgyűlés zárónapján A 2015. évi I. Európa Játékokról szóló beszámolót követően az európai olimpiai bizottságok küldöttjeit Ferenc pápa fogadta audiencián a Vatikánban, így Borkai Zsoltot a MOB elnökét és Szabó Bencét a MOB főtitkárát is.
 
Átadták a Fair Play-díjakat 2013. április 9. 23:12 A dr. Kamuti Jenő által vezetett Magyar Fair Play Bizottság döntése alapján, három kategóriában, 11 díjazottnak adták át az idei Fair Play-díjakat kedden, a MOM Kulturális Központban megrendezett ünnepség keretében - írja a mob.hu. Gyurta Dániel úszó, Fináczy György vitorlázó, és Sákovicsné Dömölky Lídia olimpiai bajnok vívó is trófeát érdemelt ki sportszerűségéért a bizottságtól.
 
MOB-lobbi a birkózásért 2013. március 28. 19:22 A Magyar Olimpiai Bizottság elnökének, Borkai Zsoltnak a meghívására Budapestre látogatott az Európai Olimpiai Bizottság (EOC) elnöke, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság Végrehajtó Bizottságának tagja, az ír Patrick Hickey, akit elkísért az EOC főtitkára, Raffaele Pagnozzi. A sportvezetők csütörtöki megbeszélését követő sajtótájékoztatón kiderült: a magyar sportvezetők partnerre találtak az EOC elnökében a birkózás olimpiai műsoron tartásáért folytatott lobbiban. A megbeszélésen kiemelt témaként érintették a 2017. évi győri nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált (EYOF), illetve annak esetleges programbővítését, valamint az európai olimpiai mozgalom jövőjét.
 
MOB: támogatásokról is döntöttek 2013. március 11. 18:41 Hétfőn délelőtt új székházában tartotta soros ülését a Magyar Olimpiai Bizottság elnöksége. A grémium egyhangúlag elfogadta a Gerevich ösztöndíjakkal illetve a szabadidősportért felelős szakmai tagozat idei költségvetésével kapcsolatos előterjesztést, megszavazta a Speciális Világjátékok költségeihez történő hozzájárulást.
 
MOB-tartalékból készülnek az olimpiára 2012. május 3. 13:08 A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tartalékforrásai révén készül a londoni olimpiára a hétfős cselgáncsválogatott.
 
MOB: jön az egycsatornás finanszírozás! 2011. november 9. 16:36 A Magyar Olimpiai Bizottság jövő évi költségvetésében több százmillió forintos csomag készül majd a klubok megsegítésére, de "ez nem egy segélyprogram, mert komoly követelmények lesznek a támogatások elnyerésének" - jelentette ki Molnár Zoltán, a MOB főtitkára.
 
20-22 sportágban lesz magyar az olimpián 2011. szeptember 30. 14:58 A Magyar Olimpiai Bizottság azzal számol, hogy 20-22 sportágban indulhatnak magyar versenyzők a jövő évi olimpián - mondta Borkai Zsolt, az ötkarikás testület elnöke pénteken a budapesti nemzetközi sportjogi konferencián.
 
Olimpiai kongresszus Budapesten 2011. május 7. 17:02 A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) nyerte el az Európai Olimpiai Bizottság (EOC) jövő évi, 33. olimpiai kongresszusának rendezési jogát - tájékoztatta a MOB az MTI-t szombaton a sportdiplomáciai sikerről.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu