KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MIRCEA_LUCESCU"
Megműtötték a Sahtar edzőjét 2012. január 9. 12:38 Megműtötték Mircea Lucescut, a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében is szerepelt ukrán Sahtar Donyeck román vezetőedzőjét, aki súlyos sérüléseket szenvedett egy pénteki autóbalesetben.
 
Walcott: Több gólt is kaphattunk volna 2010. november 4. 10:49 NYILATKOZATOK! „A legfontosabb, hogy bebizonyítottuk, nem az a csapat vagyunk, aki Londonban szenvedett, egy szinten vagyunk az Arsenallal" – értékelte a Sahtar vezetőedzője, Mircea Lucescu az Ágyúsok felett szerdán aratott 2-1-es győzelmet a Bajnokok Ligájában. Theo Walcott a második félidei játékkal elégedett volt, a védekezést csapnivalónak nevezte, de elismerte többet is kaphattak volna. Arsene Wenger szerint igazi leckét kaptak, amiből tanulni kell.
 
Sikeredző kerül a Sahtar kispadjára? 2008. december 29. 11:50 Az orosz Sport-Express című lap értesülései szerint 2009 nyarán Valerij Gazzajev ül le a Sahtar Doneck labdarúgócsapatának kispadjára. A CSZKA Moszkvát 2008 végén otthagyó sikeredző a román Mircea Lucescut váltja az ukrán bányászvárosban.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu