KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "METALISZT_HARKIV"
Otthonában alázták a Loki-verő ukránokat 2011. február 17. 19:12 A Metaliszt Harkiv már-már megalázó, 4-0-s vereségbe szaladt bele hazai pályán a Bayer Leverkusen ellen az Európa-liga legjobb 32-es körében.
 
Nem hatották meg az UEFA-t 2011. február 14. 20:36 A Metaliszt Harkiv és a Bayer Leverkusen azt kérte az UEFA-tól, hogy késő este helyett délután játsszák le egymás elleni Európa-liga-mérkőzésüket csütörtökön. Az európai szövetség annak ellenére visszautasította a kérelmet, hogy a helyi idő szerinti 22:05 órás kezdésre -16 fokos hőmérsékletet várnak az időjósok. Amennyiben ez bekövetkezik, el is halaszthatják a találkozót, hiszen az UEFA szabályai szerint ha a hőmérő higanyszála nem éri el a -15 fokot, a bíró lefújhatja a meccset.
 
Herczeg András és a 2 balszerencsés gól 2010. december 2. 11:05 Ismét szegényebbek lettünk egy álommal, ismét nem sikerült a bravúr a magyar bajnokcsapatnak! Herczeg András, a DVSC-TEVA klubmenedzsere szerint csapata nagy küzdelmet vívott az ukrán vendéglátóval, két balszerencsés gól miatt nem jött össze legalább a döntetlen…Pedig a Loki jól helytállt a Budapesten 5-0-s diadalt arató Metaliszt Harkiv vendégeként, de még mindig várni kell az első pontra, az első sikerre az Európa-liga főtáblán. Erre pedig már csak egy lehetőség kínálkozik idén, a csoportkörben szintén búcsúzó Sampdoria ellen december 16-án a Puskás Ferenc Stadionban…
 
El: vezetett, mégis elvérzett a Loki! 2010. december 1. 21:03 VIDEÓK! Derekesan helytállt, három percig még vezetett is, de mégis meg kellett adnia magát az Európa-ligában a Debrecen labdarúgócsapatának Harkivban, a leendő Eb-helyszín Metaliszt Stadionban. A szünet után Czvitkovics gólja után nem sokkal Bódi öngólja következett, a hajrában ismét megtört a nyomás alatt a Heczeg-csapat, az első gólban is főszerepet vállaló Olijnyik döntötte el a meccset szinte nullszögből a farkasordító hidegben.
 
El: kerethirdetés a Lokinál 2010. november 30. 10:31 Tizenkilenc játékossal utazott el a Debrecen labdarúgócsapata az ukrajnai Harkivba, ahol szerdán, magyar idő szerint 19 órakor Európa Liga-mérkőzést játszik. Dajan Simac felépült, és a csapattal tart Komlósi Ádám is, akinek Pápán meghúzódott a dereka, ám szerencsére nincs komoly baj.
 
El: ezt kell tudni a jéghideg Harkivról 2010. november 29. 18:09 A Debrecen kedden útra kel, hogy a hajdúsági várostól 1103,5 kilométert megtéve a minden bizonnyal fagyos Harkivba utazzon. Az Európa-liga I-csoportjának 5. fordulójában az orosz határnál lép fel a hazai bajnokságban lendületét vesztett Loki - hogy a Népstadionban elszenvedett 0-5-ért vérbosszút álljon. Előbb azonban ismerjük meg egy kicsit a várost...
 
Kiesett a Loki az Európa-ligából 2010. november 4. 22:57 GÓLÖSSZEFOGLALÓ! Bosszantó vereségbe szaladt bele a Debrecen, amely 3-0-ra kapott ki idegenben a PSV-től a labdarúgó Európa-liga I-csoportjának negyedik játéknapján. Az eredmény azért is fájó, mert a magyar bajnok sokszor ötletesen és veszélyesen játszott, ám míg a mieink képtelenek voltak kihasználni a helyzeteket, addig az ellenfél belőtte azokat. Dzsudzsák Balázs gólpasszig és egy hatalmas kapufáig jutott. A másik meccsen a Samp Koman Vladimirral 20 percig a fedélzetén csak 0-0-t játszott otthon a Metaliszttal. A Loki így kiesett.
 
Koman remek gólja Harkivból - videó 2010. október 21. 20:45 Most már Harkivban is jól ismerik Koman Vladimir nevét, ha eddig még nem tanulták meg. A magyar válogatott ukrán származású középpályása remek gólt szerzett a 32. percben a Metaliszt ellen az Európa-ligában, ezzel vezetett 1-0-ra a Sampdoria. Az ukrán csapat aztán 2-1-re fordított Taison és Xavier góljával.
 
Koman győzelmet vár Harkivban 2010. október 21. 15:38 Csütörtök este héttől a Sampdoria Harkivban lép fel a Loki Európa-liga-csoportjában, s a hogy azt Koman Vladimir az olasz klub honlapján elmondta, mindenképpen bíznak a sikeres szereplésben. A magyar labdarúgó-válogatott középpályása szerint ez lenne a realitás.
 
Dzsudzsák gólt lőtt, nyert a PSV - videó 2010. szeptember 30. 21:23 Dzsudzsák Balázs a Samp elleni gólja után ismét betalált, ezúttal büntetőből! Az Európa-liga csoportkörének második fordulójában, Harkivban vendégeskedett a PSV együttese, amely a magyar szélső 27. percben értékesített büntetőjével jutott előnyhöz. Három perccel később aztán Berg is ünnepelhetett, így Dzsudzsiék a Sampdoria elleni döntetlenjük után idegenbeli győzelemmel folytatták a sorozatot. Nem mellesleg a Debrecent 1-0-ra legyőző Sampdoria előtt vezetik is az I-jelű négyest.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu