KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MATHIEU DEBUCHY"
Még egy szép fogás az Arsenalnál! 2014. július 17. 19:35 Az Arsenal hosszú távú szerződést kötött a Newcastle francia válogatott jobbhátvédjével, Mathieu Debuchyvel!
 
Hivatalos: Debuchy a Newcastle játékosa! 2013. január 4. 15:20 A Newcastle United honlapján büszkén hirdetik, hogy öt évre aláírt a klubhoz Mathieu Debuchy, a Lille 27 éves, francia válogatott jobbhátvédje, miután átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton.
 
Newcastle-be várják Debuchyt 2013. január 2. 17:15 Hamarosan megérkezhet Newcastle-be Mathieu Debuchy, a Lille és a francia válogatott jobbhátvédje a szerda esti, Everton elleni bajnokira, amelyet még csak a lelátóról tekint majd meg (ha igazak a hírek).
 
A Newcastle lefőzheti az Intert 2012. július 13. 16:02 A Newcastle 48 órán belül a soraiban tudhatja a francia válogatott sztár Mathieu Debuchyt - jelentette a Sky Sports.
 
Vinnék a francia válogatott új csillagát 2012. június 19. 11:11 A Lille nevetségesnek tartja a Newcastle négymillió fontos ajánlatát Mathieu Debuchyért, azonnal rá is csapta az ajtót a Szarkákra. Rudy Garcia attól ugyanakkor nem zárkózik el, hogy túladjon a francia válogatott jobbhátvédjén.
 
Ki volt a szezon jobbhátvédje? Top 10 2011. június 14. 23:20 Az idény csapata, 2. rész: jobbhátvédek. Új, 11 részes sorozatot indít a SportHirado.hu, amelyben a topligák álomcsapatát állítja össze a Ti szavazataitok alapján. Jövő hét csütörtökig valamennyi poszton 10-10 futballistát jelölünk ki, amelyik játékos a legtöbb voksot kapja, az kerül be az idény álomtizenegyébe. A teljes csapatot jövő pénteken hirdetjük ki! Másodszor a jobbhátvédekkel foglalkozunk, íme honlapunk tíz jelöltje, de ki volt a legjobb? Te döntesz: szavazz!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu