Vinnék a francia válogatott új csillagát

Szerző: SHLétrehozva: 2012. június 19. 11:11
A Lille nevetségesnek tartja a Newcastle négymillió fontos ajánlatát Mathieu Debuchyért, azonnal rá is csapta az ajtót a Szarkákra. Rudy Garcia attól ugyanakkor nem zárkózik el, hogy túladjon a francia válogatott jobbhátvédjén.


 

A Lille mestere egy francia honlapnak elárulta, a Newcastle négymillió fontot ajánlott Debuchyért, és először azt hitte, csak viccelnek az angolok.

Rudy Garcia azonban hozzátette, a hátvéd sorsa függőben van, és egyelőre nehéz megjósolni, hol kezdi a következő idényt.

„Nem tudja eldönteni, hogy játsszon-e velünk a Bajnokok Ligájában az új stadionban, vagy menjen egy másik csapathoz” – fogalmazott a 20 minutes-nek.

„Ha távozik, és sportszakmailag előrelép, annak mi is csak örülünk, de egyelőre nincs tervbe véve, hogy pótoljuk őt.”

Debuchy nem véletlenül kelendő, hiszen beverekedte magát a francia válogatott kezdőcsapatába, és nagyszerűen futballozik az Eb-n. Garcia ezt várta tőle.

„Úgy játszik a nemzeti csapatban, ahogy nálunk szokott. Magas szinten futballozik, szeret előremenni, de védekezésben is mindig visszazár.”

„Anélkül, hogy Laurent Reveillere-t vagy Bacary Sagnát meg akarnám bántani, megállapíthatom: a kezdőtizenegyben van a helye.”

A Newcastle-nek többek között ezért fáj rá a foga, meg azért, mert jelenlegi jobbhátvédje, Danny Simpson nem volt hajlandó meghosszabbítani a szerződését.

Címkék: Mathieu Debuchy
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu