KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MASSIMO BUSACCA"
BL, elődöntő: svájci és belga bíró 2010. április 25. 14:46 Az Európai Labdarúgó-szövetség kijelölte a Bajnokok Ligája két elődöntőjének visszavágóján szereplő játékvezetőket.
 
Botrányhős bíró lett 2009 legjobbja 2010. január 6. 10:03 Furcsa esetek, mondhatni botrányok övezték Massimo Busacca tavalyi tevékenységét, de ennek ellenére a világ legjobb játékvezetőjének választotta a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS. A svájci sípmester mögött az olasz Roberto Rosetti és az angol Howard Webb végzett.
 
Busacca: Nem vizeltem a pályára! 2009. szeptember 23. 12:56 Rájár a rúd a világ egyik legjobb futballbírájának tartott Massimo Busaccára. A napokban arról számoltunk be, hogy a Young Boys szurkolótáborának mutatott be középső ujjával, amivel Európa-szerte botrányt okozott. Pár napra rá egy olyan videófelvételt indítottak földkörüli útjára az interneten, amely azt hivatott bemutatni, ahogy éppen a pályán könnyít magán. Utóbbinak jártunk utána a spanyol, a svájci és a katari sajtó segítségével.
 
Ezért tiltották el a BL-döntő bíráját! 2009. szeptember 21. 22:43 Hatalmas botrányt okozott a napokban a világ egyik legjobb futballbírája, Massimo Busacca, aki a Baden-Young Boys svájci kupameccsen nemes egyszerűséggel bemutatott a vendégszurkolóknak. A helvét labdarúgó-szövetség hétfőn azonnali hatállyal eltiltotta három mérkőzésre. Ő vezette a Barcelona-Manchester United BL-döntőt és a Németország-Törökország Eb-elődöntőt.
 
Megvan a BL-döntő játékvezetője! 2009. május 25. 12:09 Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján bejelentette, hogy a 40 esztendős svájci Massimo Busacca lesz a játékvezetője a szerdán 20.45-kor kezdődő FC Bracelona–Manchester United labdarúgó Bajnokok Ligája döntőnek Rómában.
 
Svájci és német bíró a szerdai meccseken 2009. április 13. 15:08 Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntésének értelmében svájci és német játékvezetői négyes dirigál majd a szerdai Bajnokok Ligája negyeddöntőkön.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu