Busacca: Nem vizeltem a pályára!

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 23. 12:56
Rájár a rúd a világ egyik legjobb futballbírájának tartott Massimo Busaccára. A napokban arról számoltunk be, hogy a Young Boys szurkolótáborának mutatott be középső ujjával, amivel Európa-szerte botrányt okozott. Pár napra rá egy olyan videófelvételt indítottak földkörüli útjára az interneten, amely azt hivatott bemutatni, ahogy éppen a pályán könnyít magán. Utóbbinak jártunk utána a spanyol, a svájci és a katari sajtó segítségével.


Az AS madridi lap is megtalálta, és le is fordíttatta a szeptember 12-i katari mérkőzésről (El-Garafa–El-Kor) készített videóban mondottakat:

"Szégyen ez, olyasmi, amit közzé kellett tennünk, nem maradhatott titokban. Amit ez a férfi tett, arra senki sem vetemedhet - mondja a videóban a televíziós műsorvezető.

"A katari szövetség meg akarta büntetni, de valószínűleg megbocsátottak neki. Arra hivatkozott, már nem bírta tovább. Azt hiszem nem lesz ebből szankció, de az biztos, hogy ebben az országban nem szeretnék, ha ismét futballmeccset vezetne" - ezt már a Garafa segédedzője, Leonardo Vitorino tette hozzá.

A meccsről készült cenzúrázott felvételek alapján joggal vetül fel, valóban a pályára vizelt a sztárbíró? Svájcban persze ismét "megtámadták" őt az újságírók, aki először nem is értette, miről lehet szó.

"Ez őrület, mit akarnak ezzel a videóval, ezekkel a híresztelésekkel? Micsoda, bocsánatot kértem? Megmondom, tőlem kértek bocsánatot! Tegnap felhívott valaki Katarból és elnézést kért. Nem értettem mindent, de azt igen, hogy hazugságot híreszteltek rólam.

A videót látva hozzátette: "Fogalmam sincs, mit csináltam abban a pillanatban. Talán csak a mezemet toltam a gatyámba, tényleg nem tudom.."

Az igazság az, hogy a katari szövetség valóban felmentette a vádak alól a játékvezetőt az eredeti felvételek kielemzése után.  Egy kis nyomozás után az is kiderült, ki robbantotta ki az egész ügyet: a vesztes csapat, az el-Kor egyik játékosa! Több mint ezer euróra büntették, de a legtöbbet megint Busacca veszített az egészen:

"Én is nevetnék az egészen, de nem a mostani helyzetemben" - reagált Busacca.

 

AZ OMINÓZUS VIDEÓ

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu