KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FÉRFI VÍZILABDA-VÁLOGATOTT"
Pólósaink már papíron sem hondurasiak 2011. szeptember 20. 15:45 Másfél hónappal a sanghaji világbajnokság után megkapták oklevelüket a nemzetközi szövetségtől (FINA) a magyar férfi vízilabda-válogatott tagjai, akik ezzel immár igazolhatják, hogy nem Honduras, hanem Magyarország színeiben vettek részt a vb-n - írta kedden a Kemény Dénes irányította nemzeti együttes hivatalos honlapja.
 
Utolsó a pólóválogatott, de folytathatja 2011. augusztus 13. 18:34 Második csoportmérkőzésén is vereséget szenvedett az Universiadén, az egyetemisták és főiskolások világjátékán szereplő magyar férfi vízilabda-válogatott: Székely Bulcsú együttese szombaton az olaszoktól kapott ki 8-4-re.
 
Szégyen: hondurasinak nézték pólósainkat 2011. augusztus 4. 15:22 Szégyenteljes tévedés áldozata lett a kilencszeres, zsinórban háromszoros olimpiai bajnok magyar férfi vízilabda-válogatott. Nem elég, hogy a kis híján a döntőbe jutott csapat csak a negyedik helyen zárt, de a nemzetközi szövetség (FINA) a játékosoknak küldött gratuláló oklevelén Hondurast tüntette fel országként.
 
Férfi pólósaink utolérték az élgárdákat 2011. augusztus 2. 15:21 Kemény Dénes, az olimpiai bajnok férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint a sanghaji világbajnokság bebizonyította, hogy csapata fejlődött az elmúlt időszakban még akkor is, ha az együttes csak a negyedik helyen végzett a tornán.
 
A horvátokkal játszunk a bronzéremért 2011. július 28. 16:34 Olaszország jelentős előnyét az utolsó negyedben kis híján elpuskázta, de egyetlen góllal 9-8-ra győzött, így a taljánok mérkőzhetnek meg Szerbiával a férfi vízilabdadöntőben a sanghaji vizes-világbajnokságon. A 15-14-re kikapó magyar válogatott Horvátországgal találkozik szombaton.
 
Drámai vereség, Szerbia a vb-döntőben 2011. július 28. 12:21 Fájdalmas vereséget szenvedett a magyar férfi vízilabda-válogatott Sanghajban a világbajnoki elődöntőben Szerbiától, így a harmadik helyért folytatja. Kemény Dénes fiai három negyeden át szenzációsan játszottak, sokáig tartották négygólos előnyüket, de az utolsó felvonásban a címvédő felállt, a hosszabbításban pedig 15-14-re jobbnak bizonyult. Folytatás a hétvégén a később kezdődő horvát-olasz mérkőzés vesztese ellen!
 
Megvan az olimpia, jöhetnek a szerbek 2011. július 26. 11:22 A szerb válogatott annak és módja szerint legyőzte a németeket a Sanghajban zajló férfi vízilabda-világbajnokság keddi negyeddöntőjében. Ez számunkra két ok miatt lényeges: Egy: Szerbia négy közé jutásával a magyar csapat kijutott a londoni olimpiára. Kettő: eldőlt, hogy éppen a legnagyobb rivális lesz a Kemény-csapat ellenfele a csütörtöki elődöntőben.
 
Nyögvenyelős, sokat érő pólós győzelem! 2011. július 26. 09:03 Akárcsak Pekingben, Sanghajban is jelentős volt a magyar-amerikai férfi pólómérkőzés tétje. A kínai fővárosban az olimpiai aranyért küzdöttek Madarasék, míg most a világbajnoki elődöntőt ért a győzelem, amelyért a vártnál jobban meg kellett szenvednünk. A sikerrel nem mellékesen kvalifikáltuk magunkat a jövő évi olimpiára, mivel a papírformának megfelelően a szerbek nyertek a németek ellen. A csütörtökön esedékes vb-elődöntőben: Magyarország-Szerbia...
 
Elsüllyedtek a "kicsik" a póló-vb-n 2011. július 24. 19:13 Teljes a legjobb nyolc mezőnye a Kínában zajló férfi vízilabda-bajnokságon: a negyeddöntőbe jutásért vívott párharcokból kivétel nélkül az esélyesek jutottak tovább. A számunkra leginkább érdekes partin az amerikaiak simán a víz alá nyomták a kanadaiakat, így Sanghajban megismétlődik a pekingi olimpiai döntő párosítása - reményeink szerint a végkimenetel is hasonló lesz majd kedden...
 
Nyert és vb-csoportelső a pólóválogatott 2011. július 22. 12:07 A magyar férfi vízilabda-válogatott 12-11-re legyőzte Spanyolországot a sanghaji vizes vb-n, ezzel harmadik meccsét is megnyerte az A jelű négyesben. Ennek köszönhetően megszerezte a csoportelsőséget és a negyeddöntőbe jutott. Ott a Kanada-Egyesült Államok találkozó győztesével találkozik majd július 26-án. A hispánok elleni sikerből Hárai Balázs és Madaras Norbert 3-3, Biros Péter 2 találattal vette ki a részét.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu