KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAGYAR_FERFI_JEGKORONG_VALOGATOTT"
Szirányi távozott, Hári és Szélig jött 2012. április 6. 09:32 Változás történt az április 15-én rajtoló ljubljanai divízió I-es világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott keretében: a francia Briancon hátvédje, Szirányi Bence eddigi munkáját megköszönte csütörtök este Kevin Primeau szövetségi kapitány.
 
Hoki: kezdődik a Négy Nemzet Tornája 2011. december 13. 09:13 A fiatalok számára a játékrendszerek gyakorlásán lesz a hangsúly a szerdán kezdődő csíkszeredai nemzetközi jégkorongtornán.
 
Csúnya vereség a záró fordulóban 2011. november 13. 19:05 A magyar jégkorong-válogatottból rengeteget kivett az olaszok elleni szombati hosszabbításos találkozó, így vasárnap már nem tudta megnehezíteni az osztrákok dolgát. A Négy Nemzet Tornája harmadik helyéért rendezett találkozón Kevin Primeau szövetségi kapitány együttese 4-1-re kikapott, Vas Márton csak 3-0-nál tudott szépíteni.
 
Távozik a magyar válogatott kapitánya 2011. július 7. 10:07 A Nemzeti Sport információja szerint a fehérvári csapat vezetőedzője, Kevin Primeau lesz a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya! Az eddigi szakvezető, Ted Sator ugyanis úgy döntött, nem marad a csapat mellett.
 
„A végén biztos voltam a továbbjutásban" 2011. április 24. 18:32 VIDEÓ! Az első harmad - itt mehetett el a magyar jégkorong-válogatott számára a feljutás szombaton a divízió 1-es világbajnokság sorsdöntő mérkőzésén Olaszország ellen. 0-2-ről és 1-3-ról volt visszaút, ám Kovács Csaba hiába fogalmazott úgy, biztos volt a harmadik harmadban a továbbjutásban, a sors a Kékekre mosolygott rá. Az itáliaiak a csapategységet éltetik, megérdemeltnek érzik sikerüket és válaszoltak a kritikákra.
 
Sikorcin is játszhat a világbajnokságon 2011. április 16. 12:52 Immár végleges Ted Sator szövetségi kapitány kerete a vasárnap kezdődő, budapesti divízió I-es jégkorong-világnbajnokságra: az elmúlt napokban sérüléssel bajlódó, nemrég honosított Sikorcin Ladislav is játékra jelentkezett.
 
Vb előtt: versenyfutás az idővel 2011. április 14. 12:48 A magyar jégkorong-válogatott összeállítása attól függ a vasárnap kezdődő divízió I-es világbajnokságon, hogy az ágyéksérüléssel kezelt Sikorcin Ladislav tudja-e vállalni a játékot. Ez péntek estig derül ki. Ted Sator szövetségi kapitány az esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján azt is elmondta, még nem döntött arra vonatkozóan, hogy két kapus mellett 13 csatár és 7 hátvéd, vagy 12 támadó és nyolc védő kerüljön a 22-es keretben. „Cél a feljutás, mindenki ezt várja tőlünk, a csapat készen áll a feladatra!" - jelentette ki a komoly NHL-es múlttal rendelkező amerikai szakvezető.
 
Visszavágtak hokisaink a szlovénoknak 2011. április 9. 21:35 Alaposan helybenhagyta a magyar férfi jégkorong-válogatott Szlovéniát a Székesfehérváron rendezett felkészülési mérkőzésen. A közelgő hazai rendezésű DivízióI-es vb-re készülő magyarok egyfelől a pénteki 4-5-ért, másfelől a tavalyi - amúgy szlovéniai - vébéért is visszavágtak az ellenfélnek. Elég csak az eredményjelzőre nézni: 5-1.
 
Szétszedtük a horvátokat 2011. április 4. 21:04 A magyar jégkorong-válogatott meggyőző, 7-0-s győzelmet aratott Horvátország felett felkészülési mérkőzésen Zalaegerszegen.
 
Bátorító magyar hokisüzenet Japánnak 2011. március 25. 14:43 VIDEÓVAL!!! Továbbra sem dőlt el az ázsiai ország csapatának szereplése, de egy angol-magyar nyelvű videón a magyar jégkorong-válogatott tagjai bátorító üzenetet küldtek egyik lehetséges nagy ellenfelüknek. A mieink egybehangzóan remélik, a közelmúltbeli természeti katasztrófa ellenére a japán együttes mégis eljön Budapestre az április 17. és 23. között sorra kerülő divízió I-es világbajnokságra.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu