Távozik a magyar válogatott kapitánya

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 7. 10:07
A Nemzeti Sport információja szerint a fehérvári csapat vezetőedzője, Kevin Primeau lesz a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya! Az eddigi szakvezető, Ted Sator ugyanis úgy döntött, nem marad a csapat mellett.


 

„Minden szép volt, csodás időszakot töltöttem a magyar válogatottnál – mondta Sator. – Végig jól éreztem magam a társasággal, de azt hiszem, eljött az idő a váltásra. A csapattal elért két divízió 1-es ezüstérem azon eredményeim közé tartozik, amelyekre a legbüszkébb vagyok, ám akkor sem folytattam volna, ha feljutunk. A szlovén válogatottal megnyertem a divízió 1-es világbajnokságot, a magyarral kétszer ezüstérmes lettem úgy, hogy másodjára nagyon-nagyon közel voltunk a feljutáshoz… Mindenképpen érmet akartam szerezni, ami sikerült, elképesztően büszke vagyok a fiúkra, de odébb szeretnék állni."

Sator nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a jövőben tanácsadóként segíti majd a nemzeti együttes munkáját. A kiváló szakember munkáját az utóbbi időben Énekes Lajos, J. P. MacCallum és Kevin Primeau segítette, a kapusok felkészülésében pedig részt vett Dave Marlin is.

Csütörtökön a szövetség elnökségi ülést tart, ott szóba kerül a kapitánykérdés is. Mindenesetre Primeau elfogadná a felkérést.

A NEMZETI SPORT CIKKE, ITT!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu