KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LOS_ANGELES_ANGELS"
Videó: ünneplés közben tört el a lába! 2010. május 31. 20:16 A mennyből zuhant a pokolba a minap Kendry Morales, az MLB-ben szereplő Los Angeles Angels baseballjátékosa. Megcsinálta élete ütését, az ún. Grand Slamet, amivel megnyerte a meccset csapatának, de az ünneplés hamar abbamaradt, mert közben eltört a bal lába! Nézd meg videón, hogy is történt az elképesztő eset!
 
Cubs, Angels: horrorfilm Hollywoodban 2008. október 7. 17:24 Az észak- amerikai profi baseball bajnokság (MLB) rájátszásának első körében az alapszakasz két legjobb mérleggel záró csapata a Chicago Cubs és a Los Angeles Angels hatalmas meglepetésre már az első körben kiesett. Az idény üde színfoltja, a Tampa Bay a legtetszetősebb játékot játszva a viszont tovább menetel.
 
Ki állítja meg a szárnyaló angyalokat? 2008. szeptember 30. 21:39 Magyar idő szerint szerda este kilenc órakor a Philadelphia – Milwaukee mérkőzéssel kezdetét veszi a Major League Baseball 2008-as idényének rájátszása. A címvédő Boston Red Sox „csak” szabadkártyával, a legnagyobb szurkolótáborral rendelkező New York Yankees viszont egyáltalán nem képviselteti magát az állva maradt csapatok között. A papírforma Los Angeles Angels - Chicago Cubs döntőt igér...
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu