KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LOMBARD_BVSC"
A sztár sem mozgatta meg a szponzorokat 2009. április 21. 16:42 Így múlik el a világ dicsősége! Jörgen Persson szerződtetésétől nemcsak az együttes eredményes szereplését, hanem a szakosztály anyagi hátterének stabilizálását is várta a Lombard BVSC férfi asztalitenisz-csapata, csakhogy a négyszeres világ- és hétszeres Európa-bajnok klasszis teljesítménye egyrészt elmaradt a várakozásoktól, másrészt pedig a szponzorokat sem mozgatta meg a sportág állócsillagának érkezése.
 
Persson: A karácsonyi készülődés várhat 2008. december 15. 17:30 A Váci utcán éppen meggyes rétest majszoltunk hétfő koradélután az egyik kollégámmal, amikor szembejött velünk Jörgen Persson, a Lombard BVSC ötszörös világ- és kilencszeres Európa-bajnok asztaliteniszezője. Érdeklődésünkre a svéd sztár elárulta, hogy nem sokkal korábban érkezett Halmstadból Ferihegyre, és már igyekszik is a zuglóiak délutáni edzésére.
 
Sokba került a BVSC-nek a Persson-baki 2008. november 7. 20:17 A férfi asztaliteniszezők Bajnokok Ligájának C csoportjában a német Frickenhausen Würzburg 3:0-ra nyert a Lombard BVSC otthonában. Az ötszörös világ- és kilencszeres Európa-bajnok Jörgen Perssson meglepő veresége után Nagy Krisztián és Zwickl Dániel is kikapott. Folytatás jövő pénteken a címvédő osztrák SV Niedersösterreich ellen.
 
Férfi asztalitenisz BL: a címvédő ellen kezd a Lombard BVSC 2008. június 20. 17:59 A címvédő osztrák SVS Niederösterreich ellen kezdi meg szereplését a férfi asztalitenisz Bajnokok Ligájában a Lombard BVSC csapata.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu