KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LOLENGES"
A vb-arany is kevés lehet az olimpiához! 2011. október 14. 17:42 Most akkor külön-külön, vagy egyben? Berki Krisztiánnal számol az egész ország, világbajnok tornászunknak ugyanis nem mindegy, mi a válasz az imént feltett kérdésre. Ami biztos: szombaton kora reggel a lehető legjobb eredménnyel kell megkaparintania az aranyérmet, és még megeshet, ez is kevés lesz.
 
Bravó! Berki aranyérmes a torna Eb-n! 2011. április 9. 15:24 Még mindig a "lovak ura" Berki Krisztián, aki megnyerte a lólengés szombati döntőjét a berlini tornász Európa-bajnokságon. Hidvégi Vid ugyanezen a szeren a negyedik helyen végzett.
 
Berki Krisztián győzött a moszkvai Vk-n 2009. május 30. 21:37 A négyszeres Európa-bajnok Berki Krisztián nyert lólengésben a tornászok moszkvai Világkupa-versenyén. A magyar klasszis a harmadik helyen jutott a fináléba, amelyben 15,900 pontos teljesítménnyel győzött.
 
Berki Krisztián Világkupa-győztes 2009. március 8. 12:00 Bár csak ötödikként került be a fináléba, mégis az első helyen zárt lólengésben a háromszoros Európa-bajnok Berki Krisztián. A magyar versenyző nem indította jól a monteráli Vilákupát, hiszen a selejtezőben leesett a lóról, ám ennek ellenére sikerült ezzel a remek eredménnyel végeznie.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu