KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LIGAKUPA"
City-ötös, Pool-fordítás, Chelsea-dráma 2011. október 26. 23:34 A Manchester City gólzáporos, 5-2-es sikerrel jutott a Ligakupa negyeddöntőjébe Wolverhamptonban. A fél csapat pihent, de ha Dzeko is a pályán van, nincs mitől tartani. A Liverpool Luis Suárez duplájával fordított Stoke-ban, a Chelsea pedig a másfél héttel ezelőtti sima 3-0 után vért izzadt az Everton ellen, végül a két kiállítást hozó mérkőzést annak ellenére hozták hosszabbításban a Kékek, hogy Nicolas Anelka büntetőt rontott a 17. percben.
 
Elkészült a Ligakupa csoportbeosztása 2011. augusztus 3. 12:15 A Magyar Labdarúgó-szövetség nyilvánosságra hozta a labdarúgó Ligakupa csoportbeosztását. Az öt darab négyes csoport kialakításánál a földrajzi tényezőket is számításba vették. Az első játéknap augusztus 31-én lesz, a döntőt április 18-án játsszák.
 
Old Firm a kupadöntőben 2011. január 30. 18:37 A Rangers 2-1-re legyőzte a Motherwellt vasárnap, ezzel bejutott a Ligakupa döntőjébe, ahol az ősi rivális Celtickel találkozik. A Katolikusok még szombaton harcolták ki a továbbjutást Aberdeenben. A finálét március 20-án játsszák a nemzeti stadionban, a glasgow-i Hampden Parkban.
 
Döntős ellenfelet kapott az Arsenal 2011. január 26. 23:46 A Birmingham City hosszabbítás után 3-1-re legyőzte a West Ham Unitedet, így döntőt játszhat az Arsenallal a Ligakupában. A vezetést még a Kalapácsosok szerezték meg, ám a hazaiak fordítottak, és mivel az első meccs 2-1-es londoni győzelmet hozott, a ráadás döntött – a Kékek javára. A finálét február 27-én rendezik a londoni Wembley-stadionban.
 
Wenger: A tavaszunk múlhat a döntőn 2011. január 26. 15:21 Arsene Wenger úgy véli, amennyiben az Arsenal megnyeri a Ligakupát, az hatalmas lökést adna a csapatnak a többi sorozatban. A francia szakember szerint a mentális tényezők dönthetnek a februári fináléban.
 
Kupadöntős az Arsenal, csodát tett az MU 2011. január 25. 22:37 VIDEÓK! Nem mindennapi körülmények közepette, az utolsó húsz percben fordított 0-2-ről a Manchester United Blackpoolban a Premier League 16. fordulójából elmaradt mérkőzésén. A Ferguson-fiúk 70 percig sehol sem voltak, aztán Wayne Rooney helyett Chicharito érkezett, a találkozó pedig száznyolcavn fokos fordulatot vett, Berbatov ezúttal duplázott, de a kis mexikói is betalált kialakítva ezzel a 3-2-es végeredményt. Rafael nyaksérülést szenvedett, hordágyon vitték le. Az Arsenal a 2007-es elveszített Ligakupa-finálé után ismét bejutotta sorozat döntőjébe, miután a visszavágón 3-0-ra legyőzte az első meccsen egy Priskin Tamás-góllal diadalmaskodott Ipswichet.
 
„Az első gólig lesz nehéz az Arsenalnak” 2011. január 25. 11:06 Wojciech Szczesny, az Arsenal kapusa nem tart attól, hogy bajba kerülnek az Ipswich elleni kedd esti Ligakupa-elődöntő visszavágóján.
 
Bejutott a Marseille a kupadöntőbe 2011. január 19. 23:13 Az Olympique Marseille lesz a Montpellier ellenfele a francia Ligakupa döntőjében, miután 2-0-ra nyert Auxerre-ben szerda este. Brandao az első félidő legvégén köszönt be, a kedélyeket André-Pierre Gignac hűtötte le végképp a második játékrész közepén. A Montpellier kedden biztosította a helyét a fináléban, miután hosszabbítás után felülkerekedett a Paris Saint-Germainen.
 
Priskin hős lett az Arsenal ellen! 2011. január 12. 22:52 GÓLVIDEÓ! Priskin Tamás győztes gólt szerzett az Arsenal elleni Ligakupa-elődöntő első felvonásán. Az Ipswich csatára emellett egy ziccert is kihagyott, míg zseniális ollózós találatát les miatt érvénytelenítették. Az Ágyúsok ismét csalódást keltettek, veszélyeztetni sem tudták Fülöp Márton kapuját. A Blackpool oda-vissza felpofozta a Liverpoolt.
 
Birmingham a Birmingham Cityé 2010. december 1. 22:41 A negyeddöntőben még érdekelt három birminghami csapat közül csak a City élte meg a Ligakupa elődöntőjét, szerda este ugyanis 2-1-re legyőzte a városi rivális Aston Villát. A harmadik helyi alakulat, a West Brom Ipswichben maradt alul. A hazaiaknál Priskin Tamás végigjátszotta a meccset, Fülöp Márton sérülése miatt nem lépett pályára. A legjobb négy közé kedden az Arsenal és a West Ham verekedte be magát.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu