KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LAURE_MANAUDOU"
Újabb világsztárt hoz lázba London 2011. június 26. 13:43 Egyre-másra szakítják meg „nyugdíjukat” a sportvilág korábbi csillagai, hogy megpróbálják kiharcolni az indulási jogot a jövő évi londoni olimpiára. Nemrég az amerikaiak úszócsillaga, Janet Evans jelentette be visszatérését, de az ausztrál Ian Thorpe és Libby Trickett is így tett, most pedig a franciák ásza, a szintén úszó Laure Manadou tett fontos nyilatkozatot.
 
Istennők a medencéből, vadak és vizesek 2008. szeptember 22. 14:00 Hogy melyik a legszebb sport? A kétszáz női mell. Naná, rajongunk a csinos úszónőkért. Szájtátva csapjuk össze a tenyerünket fantasztikus teljesítményük láttán, de igazán csak akkor esik le az állunk, amikor kikászálódnak a medencéből, és megcsodálhatjuk pompás alakjukat. A pekingi olimpián is a gömbölyded formák uralkodtak a Vizes Kockában. Ez is szép, az is szép, de ki a legszebb közülük? Lássuk csak! A teniszezőnők után górcső alatt az úszónők.
 
Manaudounak elment a kedve az úszástól 2008. augusztus 12. 18:39 A francia Laure Manaudou a „Vizes kockában”, a 100 méteres hátúszás döntője után a sapkájával törölgette a könnyeit, miután óriási csalódást okozott hazája számára szereplésével. Nem kizárt, hogy el sem indul 200 háton és a 4x100-as vegyesváltóban.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu