Újabb világsztárt hoz lázba London

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 26. 13:43
Egyre-másra szakítják meg „nyugdíjukat” a sportvilág korábbi csillagai, hogy megpróbálják kiharcolni az indulási jogot a jövő évi londoni olimpiára. Nemrég az amerikaiak úszócsillaga, Janet Evans jelentette be visszatérését, de az ausztrál Ian Thorpe és Libby Trickett is így tett, most pedig a franciák ásza, a szintén úszó Laure Manadou tett fontos nyilatkozatot.


„Igen, visszatért a versenyzési kedvem, Persze időre van szükségem: most még nem vagyok világbajnoki szintű formában, de folyamatosan ennek eléréséért dolgozok” – mondta a 24 éves sztár.

Manadou 2004-ben Athénban aranyérmes volt 400 m gyorson, de négy évvel később Pekingben leszerepelt, majd 2009-ben vissza is vonult.

„Minden úszó vágya, hogy szerepelhessen olimpián, én is ott akarok lenni Londonban, ezért tértem vissza. Most az a legfontosabb, hogy kvalifikáljam magam” – jegyezte meg a francia klasszis.

Laure Manadou-t a családi fészek is segítheti tervének sikeres megvalósításában, hiszen tavaly adott életet gyermekének, Manonnak. A kislány édesapja pedig a franciák kiváló sprintere, Frederick Bousquet.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu