KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LADANYI_BALAZS"
Ladányi körön kívülre került 2014. március 26. 17:18 Ladányi Balázs nem utazik a világbajnokságra - derül ki a Magyar Jégkorong Szövetség legfrissebb, szerdai közleményéből. A Dunaújváros játékosa 1995 óta húzóembere volt hokiválogatottunknak.
 
Ladányi: Nem jó ez a sorsolás 2013. május 14. 11:10 A 222-szeres válogatott Ladányi Balázs szerint a magyar csapatnak nem kedvező, hogy a szlovén és az osztrák együttes is ellenfél lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokságon.
 
"A magyarok történelmet írnak" 2013. április 18. 12:31 Ladányi Balázs szerint javarészt szurkolóinak köszönheti a magyar jégkorong-válogatott, hogy szerda este 2-1-re legyőzte az előzetesen sokkal esélyesebbnek ítélt kazah csapatot a budapesti divízió I/A-s világbajnokságon. A szezon közben Fehérvárról az olaszországi Bolzanóba igazolt csatár csütörtök reggel az MTI-nek elmondta: a csapat egyszerűen nem tudott "leülni" a dél-koreaiaktól elszenvedett hétfői fájó vereség után.
 
Törést szenvedett a Volán sztárja 2011. október 18. 17:05 Fáradásos szárkapocscsonttörés miatt legalább tíz napig nem léphet pályára Ladányi Balázs, a Sapa Fehérvár AV19 és a magyar jégkorong-válogatott csatára.
 
Válogatott klasszisokkal erősít a Volán 2009. június 10. 12:50 Az Alba Volán 19 jégkorongcsapata szerződést kötött a magyar nemzeti együttes három meghatározó játékosával, Ladányi Balázszsal, Peterdi Imrével és Vas Mártonnal, illetve a Mol Liga sztárjával, Mihály Árpáddal - tájékoztatott a klub hivatalos honlapja.
 
Ladányi a reptérről mehet a műtőbe 2009. május 4. 09:30 „A legnagyobb különbség abból adódott, hogy ellenfeleink 17 éves koruk óta ehhez a tempóhoz vannak hozzászokva, mi pedig, leszámítva Szuper Leventét, csupán két-három éve. Az a több, mint tíz év nagyon, de nagyon hiányzik” – nyilatkozta a sporthirado.hu-nak Ladányi Balázs a Svájcban A-csoportos vb-n szereplő magyar jégkorong-válogatott kulcsembere, akinek könyökén dió nagyságú duzzanat éktelenkedik. Csapatunk a csoportkör három veresége után az alsóházi rájátszás első két találkozóján sem szerzett pontot, így az utolsó mérkőzés eredményétől függetlenül már biztosan kieső, jövőre ismét a második vonalban szerepelhet.
 
A vb-n sem lesz nálunk sokat a korong 2009. április 7. 13:09 „Már sokadszor fordul elő velünk, hogy az első, jobb teljesítményünket másnap nem tudjuk megismételni, nem volt ez másként a finnek ellen sem. A felkészülés viszont részben arról is szól, hogy ilyen szempontból még kiegyensúlyozottabb teljesítményre legyünk képesek a vb-n, illetve a jövőben” – mondta a Norvégia ellen aratott büntetős győzelmet követően a sporthirado.hu-nak Szélig Viktor, a vb-re készülő magyar jégkorong-válogatott alapembere.
 
Kercsó Árpád: Én mindig hittem bennük 2008. november 6. 09:39 A budapesti olimpiai selejtezőre készülő magyar jégkorong-válogatott keretének jórészét Kercsó Árpád vezette be a sportág rejtelmeibe Dunaújvárosban. Miután a szakember több világversenyen szövetségi kapitányként is dolgozott, a nemzeti együttes további kulcsemberei sem ismeretlenek számára. A jelenleg Zalaegerszegen tevékenykedő tréner biztos továbbjutást vár a hétvégén attól a csapattól, amelynek A csoportba való feljutásába mindig is hitt.
 
Ladányi: Fejben kell magunkat odatenni 2008. november 5. 18:43 A szerb, a horvát és a litván jégkorong-válogatott legyőzése a hétvégi, budapesti olimpiai selejtezőben a papírforma alapján nem szabadna, hogy gondot okozzon Pat Cortina legénységének, ám az ördög soha nem alszik, hiszen a részletekben rejlik. Ladányi Balázs, együttesünk kulcsembere szerint ez a részlet az, hogy fejben mennyire tud a magyar csapat rákészülni, ráhangolódni ezekre a találkozókra.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu