KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KULCSAR_GYOZO"
Párbajtőr: Távozik a szövetségi kapitány 2012. február 22. 15:00 A szerdai (mai) nappal lemondott a párbajtőrözők szövetségi kapitányi tisztségéről Kulcsár Győző.
 
Visszavonul a leváltott vívókapitány 2008. november 28. 18:55 Ahogy az várható volt a pekingi olimpia után, változások történtek a Magyar Vívószövetség (MVSZ) életében. A szövetségi kapitányok személyére is fény derült az elnökségi ülés befejezése után. A tőrözők korábbi vezetőjét, Bernát Zoltánt a legeredményesebb magyar paralimpikon, Szekeres Pál váltja, míg a párbajtőrözőket továbbra is Kulcsár Győző, a kardozókat pedig Nébald György irányítja. Bernát péntek este a SportHirado.hu-nak elárulta, hogy ezennel befejezi tevékenységét a vívósportban. A nap másik fontos bejelentését Gémesi György, a szövetség elnöke tette, aki elmondta, lemond posztjáról.
 
Pengeváltás a magyar vívósportban 2008. november 17. 18:17 Kedden felszáll a köd a Magyar Vívószövetségben, az előkészítő bizottság a tizenhárom jelölt közül tesz javaslatot az elnökségnek a kardozók, a párbajtőrözők és a tőrözők szövetségi kapitányi posztjára. Mindhárom fegyvernem eddigi szakvezetője versenyben van a tisztségért: Nébald György (kard), Kulcsár Győző (párbajtőr) és Bernát Zoltán (tőr) is.
 
Kulcsár Győző: A Honvédnál befejeztem! 2008. szeptember 12. 10:51 Az olimpiai értékelések magyar részről még váratnak magukra, de amint az borítékolható volt: néhány sportágban, klubnál jelentős változások, átalakítások elé néznek. A bomba viszont ott is robban néha, ahol amúgy nem várná az ember: Kulcsár Győző nyolc év után elhagyja a Bp. Honvédot.
 
„Egy sörért tízből tízszer megszúrná!” 2008. augusztus 16. 00:06 Boczkó Gábor párbajtőröző vasárnap az egyéni versenyben negyedik helyen zárt, Kulcsár Krisztiánnal, Imre Gézával és Kovács Ivánnal kiegészülve pedig csapatban ötödik lett az ötkarikás játékokon, Pekingben. Boczkó állítja, nem az edzésmódszerben van a hiba, hanem pszichésen kell fejlődnie, hogy el tudja viselni a rá nehezedő terhet. A párbajtőr szakág szövetségi kapitánya, a négyszeres olimpiai bajnok Kulcsár Győző állítja, Boczek becenévre hallgató tanítványa egy sörért tízből tízszer szúrná meg kínai ellenfelét az aszfalton. A vívócsarnok pástján azonban mégis ő húzta a rövidebbet.
 
Kínai pompomlányok ütős jenki zenével 2008. augusztus 6. 09:10 „Két dolog akadályozza a szmog megszüntetését Los Angelesben. Senki sem tudja, mi az a szmog, és senki sem tudja, mi Los Angeles“ – szólt az egyszeri amerikai humorista megállapítása még a hetvenes-nyolcvanas évek fordulóján, ami csak azért jutott az eszembe, mert otthonról minden második sajtómunkás a pekingi szmog hatásairól érdeklődik.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu