KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KULCSÁR ANTAL"
Sportcsarnok őrzi Kulcsár Anita emlékét 2009. április 10. 10:34 Kulcsár Anita Sportcsarnok Szerencsen! A 2005. január 19-én autóbalesetben elhunyt olimpiai ezüstérmes kézilabdázó nevét veszi fel szülővárosa, Szerencs városi sportcsarnoka.
 
Vörös Zsuzsa búsul, de nem vonul vissza 2008. november 6. 13:12 Bár Kulcsár Antal néhány napja otthagyta a válogatottat és a fehérvári öttusát, az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok Vörös Zsuzsa a héten elkezdte az edzéseket. Klasszisunkat rendkívül érzékenyen érintette a szakvezető távozása, ám úgy döntött, egyelőre nem vonul vissza. Az egykori tréner helyét egyébként Komlódy Zsolt mesteredző veszi át, aki 22 éve dolgozott Kulcsárral, s még az is előfordulhat, hogy megpályázza a női szövetségi kapitányi posztot.
 
Bedobta a törölközőt az öttusakapitány 2008. november 4. 11:15 Meglepő döntésre szánta el magát Kulcsár Antal, a magyar női öttusa-válogatott szövetségi kapitánya, aki egyben az Alba Volán-Bericap szakosztály-igazgatója is. A továbbiakban nem kíván edzősködni, mert a körülmények alaposan megváltoztak, s a pekingi olimpián az eredmények is elmaradtak. A fehérvári klubnak 31 év után int búcsút.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu