KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOVACS_ANDRAS"
Bécsben parádézik a magyar pókerelit 2009. október 2. 19:26 Szeptember elején Pozsonyban Tóth Richárd győzelmével zárult a WPT (World Poker Tour) Szlovákia főversenye, ezen a héten pedig Bécsben hallatnak magukról a legjobb magyar kártyások. Az osztrák fővárosban zajló Austrian Classics bajnokságán nincs olyan torna, ahol ne érne el kiemelkedő eredményt valamelyik honfitársunk.
 
Póker, 40. WSOP: A magyar dicsőségtabló 2009. június 3. 23:42 Kíváncsi, hogyan szerepelnek a magyar játékosok a 40. WSOP-n (póker-világbajnokságon)? Akkor jó helyen jár, a SportHirado.hu naponta frissülő listájából mindent megtudhat kártyásaink Las Vegas-i ténykedéséről. Melyik tornán értek el kiemelkedő eredményt, végeztek fizetős helyen, mekkora mezőnyben kellett helytállniuk és hogyan jutottak el odáig. A torna korai szakaszában máris nyolc pénzes helyezést jegyezhettünk fel, a legnagyobb sikert eddig Tóth Richárd 12. helye jelenti.
 
Nem lett vb-döntős a magyar pókerbajnok 2009. június 1. 18:23 A 12. helyen zárta a 40. WSOP (póker-világbajnokság) 3. versenyszámát, az 1,500 dolláros Omaha Alacsony/Magas nyolcas határral szabályrendszerű versenyt Tóth Richárd vasárnap. Az ismert magyar játékos egyike volt a 918 indulóból utolsó napra maradó 19 versenyzőnek, jól kezdett, de hamar meggyengült és nem sikerült a fináléba kerülnie, 16,828 dollárt nyert. A viadalt hihetetlen bravúrt végrehajtva a címvédő Thang Luu húzta be. Az 1,000 dolláros tömegben Turmezey Péter továbbjutott, a 40 ezer dolláros szupertornán orosz diadal született.
 
Magyar pókerünnep készülődik Vegasban 2009. május 26. 22:55 Ha a magyarok áttörésének évét keressük a póker-világbajnokság (WSOP - World Series of Poker) történetében, akkor érdemes a 2009-es esztendőt megjelölni. Nyugodtan kijelenthetjük, soha nem látott számban indulnak Las Vegasba honfitársaink, hogy belekóstoljanak a legnagyobb kártyás rendezvény negyvenedik kiírásába. Hogy a több tízezer (!) játékos között maréknyinak tűnő néhány tízfős magyar alakulat hogyan boldogul, arról csak a szerdán rajtoló, de egészen július közepéig tartó bajnokság végén derül fény. Remélhetőleg megtörik a jég és végre megkaparintjuk az 57 verseny valamelyikén az első honi – a győztesnek járó – WSOP-karkötőt.
 
Kaló Dénes jegyet váltott a póker-vb-re 2009. április 27. 15:00 Egy magyar már biztosan szerepel a pókerév legnagyobb jelentőséggel bíró eseményén, a WSOP (World Series of Poker) főversenyén, miután a legeredményesebb versenyjátékosunk, Kaló Dénes vasárnap megnyert egy online selejtezőt, 1,122 résztvevő között. Kovács András a rangos Sunday Warm-Up 15. helyét szerezte meg, egy „puppon” fedőnevű pécsváradi játékos pedig a Sunday Million 23. pozícióját csípte el.
 
Új ász trónol a magyar pókerranglistán 2009. március 31. 13:30 A hétvégén Ausztriában 170 fős mezőnyt legyűrő Kármán Antonio vette át a vezetést az Unibet Open március eleji második helyezettjétől, Tóth Csabától a 2009-es magyar pókerranglistán. Az élmezőnyt a napokban zárult Spring Poker Festival és a budapesti viadal döntősei uralják. Az első tíz közé csak Gyarmati Gábor bregenzi bronzérme és Kaló Dénes Bahamákon elért helyezése tudta beverekedni magát. Fantasztikus márciust zártak a magyarok, hiszen 19 számottevő eredmény értek el ebben a hónapban, de vigyázat, a pókerélet csak most lendül bele igazán.
 
Ismét Kaló tartotta életben a reményt 2008. október 2. 23:58 Csakúgy, mint Barcelonában, az Európai Pókersorozat (EPT) második állomásán, Londonban is Kaló Dénes élte túl az első fordulót, a 158 versenyben maradt játékos közül a 97. helyen áll, 24,500 zsetonnal. Az 5,200 fontos NL Hold'em főversenyen 596 nevezés mellett három magyar próbált szerencsét, azonban a nyáron WPT-karkötőt nyerő Markovits Ádám, a WSOPE-n szenzációs 31. helyen záró Turmezey Péter és Kovács András is korán búcsúzott. A pénteki napot a svéd Erik Sjödin zárta az első helyen, 139,100 zsetonnal.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu