KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOLUMBIAI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Nagy vagy Kolumbia, nagy vagy James! 2014. június 28. 23:55 James Rodríguez vezetésével, meggyőző teljesítménnyel negyeddöntős Kolumbia a világbajnokságon - története során először. Még hátrányban sem voltak eddig a tornán a Kávésok. Fantasztikusan eltalált lövésből, illetve egy álomakció végén született a Monaco-játékos két találata a mérkőzésen (2-0). Rodríguez már ötgólos, vezeti a góllövőlistát. Uruguay fogatlan oroszlánnak tűnt Luis Suárez nélkül a Maracanában. Péntek este BRAZÍLIA-KOLUMBIA Fortalezában, a legjobb négy közé jutásért!
 
Kolumbia a japán-görög nyertese 2014. június 20. 02:19 Japán és Görögország is megszerezte első pontját a labdarúgó-világbajnokságon, Natalban, a csütörtöki játéknapon. Bár a 2004-es Európa-bajnok még az első félidőben tíz emberre fogyatkozott, ezzel együtt is jól tartotta állásait, sőt, akár nyerhetett is volna. A vége azonban 0-0-, amivel hivatalossá vált, hogy Hollandia és Chile után Kolumbia nyolcaddöntős.
 
Táncoló kolumbiaiak, búsuló Elefántok 2014. június 19. 20:00 Ismét nyert a világbajnokságon Kolumbia, ezúttal azonban az utolsó másodpercig izgulnia kellett Elefántcsontpart ellen, a C-csoport csütörtöki összecsapásán, a fővárosban. Egy szöglet és egy kontra vezetett a kolumbiai gólokhoz a második félidő közepén, előbb James Rodríguez, majd az ifjú csereember, Juan Fernando Quintero villant. Gervinho magánszáma ugyan reménysugarat jelentett az afrikaiak számára, ám a gólgazdag tíz perc után újabb találat már nem született a végén. Kolumbia nyeregben érezheti magát: ha nem nyer Japán, akkor már a forduló után kvalifikálja magát a nyolcaddöntőre.
 
Kolumbia meglepte Belgiumot - videó 2013. november 15. 13:17 A 2014-es labdarúgó-világbajnokság két kiemeltje, egyben titkos esélyese találkozott egymással csütörtök este a brüsszeli Stade Roi Baudouinban, és némi meglepetésre Kolumbia kétgólos győzelmet aratott a belgák otthonában, felkészülési mérkőzésen. A szünet után Radamel Falcao húzta el a labdát Simon Mignolet kapus mellett, majd Victor Ibarbo, a Cagliari csatára sem kegyelmezett. Nézd meg videón! Kerek egy év elteltével kaptak ki ismét Marc Wilmots tanítványai.
 
Falcaóék a legjobb négyben a világon 2013. március 24. 21:18 A sportstatisztikusok számításai szerint Kolumbia a világ négy legjobb válogatottja között lenne a jelenlegi FIFA-világranglista-állás alapján áprilistól, Angliát és Olaszországot megelőzve. Az újabb előrelépést a Bolívia elleni, pénteki, 5-0-s sikernek köszönhetik a sárgamezesek. A dobógóra is van esélyük, de csak abban az esetben, ha Argentína leszerepel kedden, Bolíviában.
 
Megvan Falcaóék kapitánya 2011. szeptember 9. 15:04 Leonel Alvarez lett a kolumbiai labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. A szakember az egy hónapja lemondott Hernan Dario Gomezt váltja a kispadon.
 
Peru kiejtette Falcaót és társait! 2011. július 16. 23:35 VIDEÓ! A Vargasszal és Guerreróval rohamozó Peru legyőzte a Porto-sztárokkal felálló Kolumbiát a 2011-es Copa América első negyeddöntőjében, Córdobában. Az Inkák két nagy sztárja hozta össze a mindent eldöntő találatot a hosszabbításban, így az előző négy kiírással ellentétben bejutottak az elődöntőbe az, ahol az Argentína-Uruguay párharc győztesével találkoznak.
 
Szombati ki, mit tud... - fogadási blog 2011. július 16. 14:27 A csütörtök és a péntek enyhe lejtmenetben pörgött le, bloggerünk azonban bízik benne, hogy a szombati ki, mit tud-on azok jutnak tovább, akiknek kell. A Copa Américáról és a női focivébéről van szó, egy negyeddöntő és a bronzmérkőzés szerepel az (t)étlapon. Ezúttal az ínyencek sem panaszkodhatnak, hiszen ukrán, brazil és svéd fociegyveleg is színesíti a palettát.
 
Falcao elintézte: Kolumbia csoportelső 2011. július 10. 22:53 Radamel Falcao duplájával 2-0-ra nyert Kolumbia a Copa América A jelű négyesében, így csoportelsőként jutott tovább. A Porto csatára előbb egy elegáns gurítással, majd egy okosan értékesített büntetőből volt eredményes Bolívia ellen. A kapott gól nélkül továbblépett kolumbiaiak a végső győzelemre is esélyesek lehetnek.
 
A Copa Américán a világ szeme – blog 2011. július 10. 18:52 Alkalmi bloggerünk a Kolumbia-Bolívia Copa-América mérkőzésre megtette tippjét, most rajtatok a sor, hogy megfogadjátok-e a jótanácsot. A dél-amerikai seregszemle eddig nem bővelkedik a gólokban, ám mivel a csoportelső meccsel a sereghajtóval, nem kizárt a trendforduló.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu