Falcaóék a legjobb négyben a világon

Létrehozva: 2013. március 24. 21:18
A sportstatisztikusok számításai szerint Kolumbia a világ négy legjobb válogatottja között lenne a jelenlegi FIFA-világranglista-állás alapján áprilistól, Angliát és Olaszországot megelőzve. Az újabb előrelépést a Bolívia elleni, pénteki, 5-0-s sikernek köszönhetik a sárgamezesek. A dobógóra is van esélyük, de csak abban az esetben, ha Argentína leszerepel kedden, Bolíviában.


Jelenleg csak öt egyértelműen esélyesebb csapat van a vb-címre Kolumbiánál az oddsok alapján: a brazilok, az argentinok, a spanyolok, a németek, és a hollandok.

Az SH álomtizenegye kolumbiai játékosokból: Ospina - Yepes, Zapata, Zúniga - Cuadrado, Guarín, Aguilar, Armero - James Rodríguez, Falcao, Jackson Martínez.

Emlékeztetőül a márciusi rangsor:

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
FIFA-világranglista: Románia nyakában
A magyar labdarúgó-válogatott egy helyet javított, így a 32. helyen áll a nemzetközi szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtöki világranglistáján, amelyet továbbra is a világ- és Európa-bajnok Spanyolország vezet....
Tovább a teljes cikkhez »

Megj.: A 2006-ban bevezetett FIFA-világranglista-számítás szerint a legutóbbi négy év eredményeit veszik figyelembe; az, hogy egy adott eredmény milyen pontszámot ér, függ a mérkőzés státuszától (melyik sorozat tétmeccse vagy barátságos), az ellenfél aktuális világranglista helyezésétől, továbbá az ellenfél konföderációjához rendelt súlyozási együtthatótól is. A négy esztendő eredménylistáját is súlyozzák, minél korábbi évből származik egy-egy győzelem, vagy döntetlen, annál kevesebbet hoz a konyhára az adott válogatottnak.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu