KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KARKUS_ANDRAS"
Magyar színsor verte agyon a pókert 2009. március 6. 06:52 Egy athéni bronzérmes súlylökő, egy korábbi svéd válogatott labdarúgó és az egyetlen csütörtöki magyar továbbjutó, Karkus András egészen elképesztő partija. Ezek voltak a 140 millió forint összdíjazású Unibet Open pókertorna 1,650 eurós NL Hold'em-főverseny második selejtezőnapjának fénypontjai a budapesti Tropicana Casinóban. Az ifjú magyar profi pont akkor kapott egy bődületesen erős színsort, amikor ellenfele négy bubival a birtokában már a tenyerét dörzsölte. Nem volt ilyen szerencséje a többi honi játékosnak, így Markovits Ádám, Nemes András, Obál Krisztián Frigyes, Scheili Richárd és Szabó Gergő kiesett.
 
Las Vegasban vitézkedett a magyar sereg 2008. július 22. 22:37 Jó teljesítményt nyújtott a magyar csapat a világ elsőszámú pókersorozatán, a WSOP-n (World Series of Poker), Las Vegasban a Rio Hotel és Kaszinóban. Kiugró eredménynek elvétve örülhetett a hazai publikum, azonban Traply Péter Főversenyen elért 188. helyével a legjobb honi szereplést tudhatja magáénak. Viszont Markovits Ádám az egyik NL tornán elért 22. pozíciója, továbbá Tóth Richárd több top százas, leginkább a 32. tornán elért 53. helyezése érdemel említést.
 
Több magyar a mezőnyben, indul a WSOP! 2008. május 31. 00:00 Véget ért a hosszú várakozás, az élő legenda Doyle Brunson kiejtette a mágikus szavakat: „Shuffle up and deal”, ezzel kezdetét vette a WSOP (World Series of Poker), idei versenysorozata Las Vegasban, a Rio All Suite Hotel & Kaszinóban. Másfél hónapon keresztül 55 versenyszámban mérhetik össze tudásukat a világ legjobbjai, a hőn áhított karkötőkért, garantálva az állandó izgalmakat. Ráadásul mivel a magyar versenyzők is szép számmal képviseltetik magukat, végképp nem érdemes kihagyni a sorozatot.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu