KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KANADAI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Messi nélkül is parádézott Argentína 2010. május 24. 23:33 Vb előtti utolsó felkészülési mérkőzését 5-0-ra nyerte Diego Armando Maradona argentin labdarúgó-válogatottja az El Monumentalban Kanada ellen. Tökéletesen játszották el az áldozati bárány szerepét az észak-amerikaiak, Maxi (2), Di María, Tévez és Agüero szerezte a gólokat. Messinek be sem kellett állnia, nélküle is bombaerős volt a támadó részleg.
 
FTC: Igor Pisanjukot behívták a kanadai U19-es válogatottba 2008. november 14. 11:49 Meghívót kapott a kanadai U19-es labdarúgó-válogatott Igor Pisanjuk, a Ferencváros fiatal játékosa - erről a zöld-fehér klub hivatalos honlapja adott hírt.
 
Trinidadi örömünnep az amerikaiak ellen 2008. október 16. 07:14 Trinidad és Tobago hazai pályán 2-1-re legyőzte az Egyesült Államok csapatát a világbajnoki selejtezők legutóbbi fordulójában a CONCACAF-zónában. A kis szigetország góljait két veterán, Russell Latapy és Dwight Yorke szerezték, így életben tartották továbbjutási esélyeiket a vb-kvalifikáció utolsó fázisába. Sven-Göran Eriksson újabb kínos eredménnyel szomorította a mexikói lakosokat, miután csapata 2-2-t játszott Kanada ellen.
 
A brazilok nehezen verték meg Kanadát 2008. június 1. 08:03 A brazil labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 3-2-re győzte le Kanada együttesét Seattle-ben. A mérkőzés hőse Robinho volt, aki győztes gólt szerzett, és emellett két gólpasszt is kiosztott. Az észak-amerikai válogatott kétszer is egyenlített, mégis vesztesen hagyta el a pályát.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu