KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KANADAI_FERFI_JEGKORONG_VALOGATOTT"
Hoki-vb: verhetetlenek a címvédő csehek 2011. május 9. 22:48 A csehek a csoportkör után a középszakaszt is hibátlanul zárták a szlovákiai jégkorong-világbajnokságon, miután a torna meglepetéscsapatát, Németországot is legyőzték, méghozzá könnyedén. A továbbjutást már korábban kiharcolta mind a két csapat. A másik esti - ugyancsak tét nélküli - meccsen a svédek kétszer is egyenlítettek a sokkal aktívabb kanadaiak ellen, Rick Nash 53. percben lőtt góljára azonban már nem tudtak válaszolni. A „juharlevesek" megnyerték a csoportjukat, de kérdéses, ennek mennyire örülnek, mert így az oroszokkal találkoznak a negyeddöntőben. A nyolc között már nem lehet hibázni - aki kikap, elbúcsúzik.
 
Blog: Hoki mindenekfelett 2010. február 18. 08:14 Alapvetően és összességében azért mégiscsak a hokitorna volna a vancouveri téli olimpia lényege, már persze a rendezők szempontjából. A média minden második rezdülése erről a sportról szól, leginkább az ifjú szupertálentum, Sidney Crosby mozdulatait lesik, mikor szólal meg, mikor edz, mit vár, mit eszik, mikor megy aludni... Reklámok tucatjai alapulnak a jégkorongra, mást ne mondjunk, a NOB és a játékok abszolút főtámogatója, a Coca Cola arra a szlogenre alapozta a helyi kampányát, hogy „biztosan tudatosuljon mindenkiben: kinek a játékát játsszák.“
 
Meghajoltunk a hoki tanítómesterei előtt 2009. április 26. 22:40 A magyar jégkorong-válogatott becsülettel küzdött, de így sem tudta megakadályozni Kanadát abban, hogy kilencszer is betaláljon az A-csoportos világbajnokság A jelű kvartettjében. Benk András kulcscsontja eltört, nélküle kell megvívnunk utolsó, a bennmaradás szempontjából rendkívül fontos csoportmeccsünket kedden Fehéroroszország ellen.
 
Roloson, Heatley és társaik a hoki vb-re 2009. április 14. 12:34 Nyilvánosságra hozták a svájci világbajnokságon szereplő kanadai jégkorong-válogatott névsorát. A tavaly döntőt játszó, előző vb-n aranyérmes társaság névsora, amint azt már megszokhattuk, ezúttal is veretes, mindenképpen az aranyérem esélyesei közé kell sorolnunk őket. Az észak-amerikaiak azonos csoportban szerepel a magyar együttes is, a két csapat április 26-án, 20:15 órakor, az A csoport második fordulójában méri majd össze magát.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu