KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JUAN_ANTONIO_SAMARANCH"
Elhunyt a NOB egykori elnöke 2010. április 21. 14:22 Nyolcvankilenc éves korában elhunyt Juan Antonio Samaranch, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság legendás elnöke. A korábbi sportvezető koszorúér-problémákkal és szívelégtelenséggel került kórházba Barcelonában kedden este.
 
KGB-ügynök volt a NOB spanyol elnöke? 2009. november 7. 21:01 Egy most megjelent orosz történelmi könyv állítása szerint a Szovjetunió hírhedt titkosszolgálatának dolgozott Juan Antionio Samaranch, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság korábbi spanyol elnöke. Állítólag a sportvezető a KGB segítségével lett az ötkarikás mozgalom első számú embere. „A KGB sakkozik” című műven a Szovjetunió korábbi vezető funkcionáriusa, Vlagyimir Popov titkosszolgálati alezredes vádolta meg Samaranchot.
 
Peking 2008: Juan Antonio Samaranch húsz spanyol érmet remél 2008. augusztus 18. 13:55 Juan Antonio Samaranch, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tiszteletbeli elnöke tartja magát korábbi jóslatához és továbbra is abban reménykedik, hogy a spanyolok 17-20 érmet gyűjtenek össze a pekingi ötkarikás játékokon.
 
Peking 2008: megérkezett Jacques Rogge és Juan Antonio Samaranch 2008. július 31. 10:44 Megérkezett Pekingbe Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) vezetője és Juan Antonio Samaranch, a szervezet örökös tiszteletbeli elnöke.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu