KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOSEPH_BLATTER"
Jelölteti magát Blatter 2014. május 9. 12:23 Ismét megemlítette Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke, hogy újra jelölteti magát a szervezet elsőszámú vezetőjének.
 
Ronaldo: tőlem senki sem kért bocsánatot 2013. december 3. 14:01 Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál sztárjátékosa cáfolta, hogy Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke telefonon is elnézést kért volna tőle azt követően, hogy nyilvánosan kigúnyolta őt.
 
Újabb katari terv: foci-vb novemberben 2013. november 8. 16:26 Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke szerint nem januárban vagy februárban, hanem novemberben kellene megrendezni Katarban a 2022-es világbajnokságot.
 
Rogge kiállt Blatter mellett 2013. július 10. 20:02 Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint a jövő évi brazíliai labdarúgó-világbajnokság és a 2016-os riói nyári játékok hatalmas rendezési költségei később megtérülnek. A milliárddolláros beruházások elleni tüntetésekkel és tömeges tiltakozásokkal kapcsolatban a belga sportvezető azt mondta, az elköltött pénz óriási infrastrukturális fejlődést eredményez majd Brazíliában.
 
Már Blatter is sározza elődjét 2012. július 16. 13:50 Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke szerint le kell mondania tiszteletbeli elnöki pozíciójáról a szervezet korábbi vezetőjének, a sikkasztással vádolt brazil Joao Havelange-nak.
 
Már Blatter is gólbíró-rendszert akar 2012. június 20. 17:00 Újabb nagy futballtorna, újabb súlyos bírói tévedés. Az ukránok meg nem adott gólja - amelyet egyébként lesállás előzött meg, és amely sajnos magyar játékvezetői hármas közreműködése mellett történt - alaposan felborzolta a kedélyeket. Mostmár a FIFA-elnök Sepp Blatter szerint is elkerülhetetlen valamilyen technológia alkalmazása a fontosabb meccseken.
 
Blatter: Oroszország Brazília előtt 2012. január 21. 13:41 Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke pénteken azt mondta, Oroszország jobban áll a 2018-as világbajnokság előkészületeivel, mint Brazília a 2014-esével.
 
Blatter: Nem mondok le Platini javára 2011. szeptember 14. 17:21 Médiakitaláció vagy más áll a háttérben? Mindenesetre valakitől kiszivárgott az a hír, hogy Joseph Blatter hamarosan távozik a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség éléről, hogy átadja helyét Michel Platini UEFA-elnöknek…
 
Botrány a FIFA-kongresszuson 2011. június 1. 12:11 Az utóbbi napokban felszínre került korrupciógyanús esetek miatt az angolok az elnökválasztás elhalasztása mellett kardoskodtak a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) Zürichben zajló, 61. kongresszusán, ugyanakkor a szavazás során elvetették a javaslatukat.
 
Bin Hammam nem lesz FIFA-elnök! 2011. május 29. 14:33 A megvesztegetéssel gyanúsított katari Mohamed Bin Hammam vasárnap visszavonta jelöltségét a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki posztjára.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu