KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOHNNY_CHAN"
A világbajnoki karkötősök örökrangsora 2008. október 5. 02:52 A póker legfontosabb tornáján évről évre a népszerű kártyajáték valamennyi stílusában megmérkőznek a legnagyobb ászok. Már egy sikert jelképező karkötő is hatalomnak számít, vannak viszont olyanok, akik halmozzák az ékszereket, a póker igazi királyai. A legtöbbször Phil Hellmuth győzött és ő szerepelt a legtöbbször fizetős pozícióban is. Mögötte a legendás Johnny Chan illetve Doyle Brunson áll egyaránt tíz sikerrel, a negyedik helyezett Johnny Moss.
 
A világbajnoki főverseny győztesei 2008. október 5. 02:09 Kevesen jutottak fel eddig a póker csúcsára, szereztek világbajnoki címet. Az első kiírást még szavazással ítélték oda a győztesnek, majd hosszú évekig is csak egy szűk kör csapott össze a legjobbnak járó ékszerért. Mára ezrek, fiatalok, idősek, profik és amatőrök gyűlnek össze a világ minden tájáról a siker reményében. Mindössze egy játékos, a sokak szerint őrült géniusz, Stu Ungar tudott triplázni, de kétszeres bajnoknak is csak Johnny Moss, Doyle Brunson és Johnny Chan mondhatja magát.
 
Timosenko húszévesen lett Makaó királya 2008. szeptember 2. 11:27 Az ukrán születésű, ám az Egyesült Államokban élő Jevgenyij Timosenko győzelmével zárult az Ázsiai Pókersorozat (APT) makaói főversenye (5,300 dolláros NL Hold'em). A kontinensen soha nem látott összdíjazású tornán, 40 országból 257-en próbáltak szerencsét, ám a végén csak egy maradhatott. A húszéves játékos az utolsó leosztásban dáma párral győzedelmeskedett és hódította el a félmillió dolláros pénzdíjat.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu