KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOHN_ISNER"
Nadal meghódította Cincinnatit is 2013. augusztus 18. 20:35 Rafael Nadal és John Isner utoljára 2011-ben találkozott egymással, amikor a francia nyílt teniszbajnokság, a Roland Garros első körében vívtak egy ötszettes, maratoni csatát. A nagy küzdelem ezúttal sem maradt el, a spanyol az 5,2 millió dollár összdíjazás cincinnati keménypályás tenisztorna döntőjében két nagyon szoros szettben, hosszabbításban újra diadalmaskodott, ezzel idén már ötödik ATP-1000-es tornagyőzelmét szerezte.
 
Isner nagy fordítása Rómában 2012. május 15. 09:43 A világranglista tizedik helyén álló John Isner a római salakpályás verseny első fordulójában már 6:2, 5:3-es hátrányban állt a német Philipp Kohlschreiber ellen, de innen fordítva húzta be a meccset.
 
Indian Wellsben is Federer volt az úr 2012. március 18. 22:53 Idei harmadik tornagyőzelmét aratta Roger Federer, miután az Indian Wells-i 1000-es tenisztorna döntőjében 1 óra 36 perc alatt 7:6, 6:3-ra legyőzte a hazaiak üdvöskéjét, a Novak Djokovicsot is elbúcsúztatott John Isnert. A svájci ezzel visszavágott ellenfelének a februári Davis-kupa-vereségért, a sikerben nagyban közrejátszott, hogy Federer 94 százalékban értékesítette első adogatásait. A nők fináléjában Viktorija Azarenka játszi könnyedséggel legyőzte Marija Sarapovát.
 
Tornagyőztes a világelső és a szervagép 2011. augusztus 28. 10:06 Caroline Wozniacki, Sabine Lisicki és John Isner főpróbája sikerült a legjobban a New York-i US Open előtt, vagyis mindhárom eheti teniszverseny döntőjében a papírformának megfelelő eredmény született. A dán klasszis pályafutása 18., a német hölgy és az amerikai szervagép egyformán harmadik végső sikerének örülhetett a WTA, illetve az ATP Touron.
 
Döntős a világelső és a szervagép 2011. augusztus 27. 11:03 Az elmúlt hetekben pocsékul szereplő Caroline Wozniacki megemberelte magát, bejutott a döntőbe New Havenben, ahol a legjobb négy között a Roland Garros tavalyi bajnokát múlta felül. A dán világelső ellenfele a torna meglepetésembere, Petra Cetkovska lesz. A cseh hölgy a négy között a 2011-es párizsi Grand Slam-torna legjobbját, Li Nát győzte le.
 
Újabb teniszmaraton Wimbledonban? 2011. június 17. 12:41 A címvédő Rafa Nadal az amerikai Michael Russell ellen kezdheti meg menetelését a hétfőn kezdődő angol nyílt teniszbajnokságon - derült ki a péntek délelőtti sorsoláson. Andy Murray a spanyol Daniel Gimeno-Travert, Roger Federer az orosz Mihail Kukuskint, Novak Djokovics Jérémy Chardyt kapta. A szenzáció: összesorsolták John Isnert és Nicolas Mahut-t, akik tavaly 11 órán keresztül (döntő szett 70:68) csatáztak egymással az All England Clubban! A nőknél Arn Gréta és Czink Melinda is alaposan belehúzott, előbbi Andrea Petkoviccsal, utóbbi Samantha Stosurral mérkőzhet.
 
Ezúttal elmaradt a maraton 2011. január 3. 16:48 Ez alkalommal „csupán” másfél óráig tartott a John Isner-Nicolas Mahut mérkőzés, amelyet az amerikai teniszező két szettben nyert meg a Hopman-kupán az ausztráliai Perthben.
 
Ezer ász fölött az amerikai ász 2010. október 30. 17:18 Az amerikai John Isner lett a tenisztörténelem ötödik olyan játékosa, aki egy idényen belül legalább ezer ászt adogatott.
 
Vége a 11 órás teniszmeccsnek! - videó 2010. június 24. 18:45 VIDEÓVAL! Vége, vége, vége! Az amerikai John Isner 11 óra 5 perc alatt (!) 6:4, 3:6, 6:7, 7:6, 70:68-ra legyőzte a francia Nicolas Mahut-t a wimbledoni férfi egyes első fordulójában. A meccset még kedden kezdték el, s csak csütörtök késő délután ért véget. Az ötödik szett egymaga 8 óra 11 percig tartott -, ezzel minden idők leghosszabb összecsapásának tapsolhatott a kíváncsi publikum. No, meg annak a 215 ásznak, amit a játékosok összeütögettek. Példátlan! Heroikus, brutális!
 
A világ leghosszabb meccse! Nincs vége! 2010. június 23. 22:16 VIDEÓ! Újra kell írni a teniszlexikonokat. John Isner és Nicolas Mahut első fordulós mérkőzése kedden kezdődött, de szerdán sem tudták befejezni. Az eső ugyan nem esett, mindkétszer sötétedés miatt szakadt félbe. Lassan tíz órája tart a példa nélküli párbaj. A döntő játszmában 59:59 az állás. A heroikus küzdelmet csütörtökön folytatják, amikor Erzsébet királyné az All England Clubba látogat. Szávay Ági a párosban javított, oldalán a német Julia Görgesszel 4:6, 6:4, 6:1-re nyert egy brit duó ellen.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu