KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOE_KINNEAR"
Megműtik a Newcastle menedzserét 2009. február 11. 14:20 Pénteken megműtik Joe Kinnear, a Newcastle United labdarúgócsapatának menedzserét. A 62 éves szakemberre bypass-műtét vár.
 
Kórházba került a Newcastle edzője 2009. február 7. 13:05 Elővigyázatossági okokból kórházba szállították az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Newcastle edzőjét, Joe Kinneart.
 
Newcastle: megalázta játékosát az edző 2009. január 30. 10:35 Nem mindennapi baklövést követett el az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Newcastle United menedzsere. Joe Kinnear egyik televíziós interjújában ugyanis egész egyszerűen elfelejtette játékosa, Charles N'Zogbia nevét. A futballista olyannyira megsértődött, hogy addig nem akar játszani, amíg a feledékeny edző a csapatnál van.
 
Newcastle United: Shearer visszautasította az edzői pozíciót 2008. november 29. 14:44 Visszautasította a számára felkínált edzői pozíciót Alan Shearer a Newcastle United menedzsere, Joe Kinnear mellett. Utóbbi szakember, ahogy az kiderült, az idény végéig biztosan a Szarkák élén marad.
 
Labdarúgás: Joe Kinnear a szezon végéig a Newcastle edzője marad 2008. november 28. 15:12 A szezon végéig Joe Kinnear marad az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Newcastle United vezetőedzője.
 
Premier League: a Newcastle edzője dühös „Miki egérre” 2008. november 10. 16:23 Martin Atkinson magára vonta Joe Kinnear haragját. A Newcastle labdarúgócsapatának megbízott edzője szerint ugyanis a FIFA-bíró tehet arról, hogy csapata kikapott a Fulham otthonában.
 
Véget ért az edzőmizéria a Szarkáknál 2008. szeptember 26. 19:16 Kevin Keegan szeptember negyedikei lemondását követően, közel három hét után született döntés az új vezetőedző személyéről, Joe Kinnear pénteki kinevezése előtt azonban sok más menedzser neve is felröppent.
 
Labdarúgás, Premier League: ideiglenes edző a Newcastle-nál 2008. szeptember 26. 15:21 Ideiglenesen, október végéig Joe Kinnear lett a labdarúgó Premier League utolsó előtti helyén álló Newcastle United vezetőedzője. A csapat - amely szombaton a Blackburn Roverst fogadja - azóta tréner nélkül készült, mióta Kevin Keegan szeptember 4-én lemondott.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu