KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JEVGENYIJ_TIMOSENKO"
Ukrán kölyök őrült vegasi pókerleckéje 2009. április 26. 13:24 Jevgenyij Timosenko alig 21 éves, bár első ránézésre nem tűnik többnek, mint 16, mégis a világ egyik legkeményebb pókertornája, a WPT-világbajnokság (Póker Világsorozat) győztesének mondhatja magát. Az ukrán származású tini kihasználva hatalmas zsetonelőnyét 2,15 millió dollárt (500 millió forintot) söpört be a 25 ezer dolláros nevezési díjú NL Hold'em rendszerű viadalon szombaton. Pedig a fináléban olyan sztárok néztek vele farkasszemet, mint Scotty Nguyen és Bertrand Grospellier.
 
Kaló: előbb megerősödött, majd kiesett 2008. október 4. 10:57 Lemaradt a fizetős helyekről Kaló Dénes pénteken az Európai Pókersorozat (EPT) második állomásán Londonban. A magyar játékos jól kezdett, ügyesen gyarapította zsetonjai számát és már a 107 fősre olvadó mezőny első hetven játékosa közé is beverekedte magát. Ekkor egy eddig ismeretlen, szerencsétlen leosztás vetett véget a magyar álmainak, a 98. helyen zárt. Az élen a kanadai Philippe D'Auteuil áll, akit két francia Antony Lellouche és a nyári WSOP-n karkötőt begyűjtő David Benyamine követ.
 
Hougaard: két kontinens, két karkötő 2008. szeptember 24. 00:13 A dán Jesper Hougaard győzelmével zárult a World Series of Poker Europe (WSOPE) első versenyszáma, az 1,500 fontos NL Hold'em torna kedden. A 24 éves játékos az első a sorozat történetében, aki az Atlanti-óceán mindkét oldalán begyűjtötte az értékes aranykarkötőt, 410 fős mezőnyt maga mögé utasítva, nem akármilyen döntő asztalon szerezte meg az első helyet Londonban.
 
Timosenko húszévesen lett Makaó királya 2008. szeptember 2. 11:27 Az ukrán születésű, ám az Egyesült Államokban élő Jevgenyij Timosenko győzelmével zárult az Ázsiai Pókersorozat (APT) makaói főversenye (5,300 dolláros NL Hold'em). A kontinensen soha nem látott összdíjazású tornán, 40 országból 257-en próbáltak szerencsét, ám a végén csak egy maradhatott. A húszéves játékos az utolsó leosztásban dáma párral győzedelmeskedett és hódította el a félmillió dolláros pénzdíjat.
 
Casey Kastle vezet, kialakult a finálé 2008. augusztus 30. 23:59 Az Ázsiai Pókersorozat (APT) makaói tornáján már csak nyolcan vannak versenyben a szombati játéknap után. Az első helyen az amerikai Casey Kastle áll, ám az első három helyen tartózkodó versenyző között minimális a különbség. A vasárnapi fináléban a győztes félmillió dollárral térhet haza.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu