KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JESENICE_ACRONI_HK"
Vereséggel rajtolt a Volán 2010. szeptember 10. 21:38 Hazai pályán szenvedett 5-4-es vereséget a Sapa Fehérvár AV 19 az osztrák jégkorong-bajnokság első fordulójában. A Jesenice a második harmadban már öt góllal is elhúzott, ám ebből csupán négyet tudtak ledolgozni a fehérvári fiúk.
 
A magyar hokis nyerte a véres bunyót! 2010. február 4. 13:59 VIDEÓ! Akciófilmbe illő véres ökölpárbaj kellett ahhoz ahhoz, hogy levezessék a feszültséget a felek az Alba Volán Acroni Jesenice elleni hazai győzelme alkalmával kedd este. Az A-csoportos vb-t is megjárt Nagy Gergő Gaspar Susanjjal keveredett szóváltásba, majd bunyóba "rángatták", ahol ő kerekedett felül, szépen kidekorálta ellenfele arcát. A két kiállított játékos át is lépte a sportszerűség kereteit: Susanj bemutatott a hazai publikumnak, Nagy Gergő pedig hősként ünnepeltette magát.
 
Nagy zakót kapott a Volán Szlovéniában 2009. január 20. 21:28 Csúnyán kikapott az Alba Volán együttese az osztrák élvonalbeli jégkorongliga (EBEL) 48. fordulójában. A székesfehérvári alakulat Szlovéniában, a Jesenice otthonában lépett jégre, és szenvedett 7-2-es vereséget. A magyar együttesnek egy percig sem volt esélye arra, hogy legyőzze a házigazdákat.
 
Jesenicében sem tört meg a Volán-átok 2008. november 18. 21:06 A Jesenice otthonában szenvedett 3-1-es vereséget az Alba Volán az osztrák jégkorongliga (EBEL) 22. fordulójában, ám ezúttal nem marasztalható el a fehérvári együttes a mutatott játék miatt, igaz így is sorozatban ötödik kudarcát könyvelte el a fehérvári alakulat. A vendégek mindössze három sorral érkeztek, így egyértelműen a Jesenice számított esélyesnek, amely minden harmadban lőtt egy gólt - David és Marcel Rodman illetve Hebar révén -, amire a végén Kovács Csaba válaszolt.
 
Jégkorong, EBEL: kétgólos Vienna-vereség Jesenicében 2008. október 24. 08:00 Az Acroni Jesenice kétgólos győzelmet aratott a Vienna Capitals ellen az osztrák élvonalbeli jégkorong-bajnokság (EBEL) alapszakaszának 15. fordulójában. A szlovének így változatlanul biztosan állnak a tabella élén – 12. sikerüket aratták –, az osztrákok hetedik vereségüket szenvedték el, de csak a negyediket a rendes játékidőben.
 
A Jesenice 3-2-re győzött a Volán ellen 2008. október 17. 21:39 A székesfehérvári 5-4-es győzelem után hazai pályán is győzni tudott a Jesenice jégkorongcsapata az Alba Volán ellen az EBEL 12. fordulójában. A Volán Couture és Palkovics góljával még vezetett is 2-1-re, de a hazaiak közül Pare duplázott, majd a büntetőknél Rodman kiharcolta a 3-2-es győzelmet.
 
A büntetőket már nem élte túl a Volán 2008. október 3. 21:47 Hihetetlen izgalmak, fordulatokban és gólokban gazdag mérkőzés. Röviden így lehetne jellemezni az osztrák élvonalbeli jégkorongliga hatodik fordulójában az Alba Volán-Jesenice találkozót, amelyen a vendégek már 4-1-re is vezettek a második harmad végén. A Volán azonban felállt a padlóról, kiegyenlített, ám a büntetőket a szlovének lőtték jobban, így 5-4-re nyertek.
  
Jégkorong, EBEL: hibátlan a KAC, az Innsbruck és a Jesenice 2008. szeptember 21. 21:47 Megnyerte második mérkőzését is az EC KAC, a HK Acroni Jesenice és a HC TWK Innsbruck is az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) alapszakaszában. Az EHC LIWEST Linz, amely pénteken Alba Volántól kapott ki, két góllal verte a EC Pasut VSV-t a 2. fordulóban.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu