KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JEFF_GORDON"
Hihetetlen NASCAR-os tömegkarambol 2009. augusztus 13. 15:09 Szerencsére nem követelt halálos áldozatot az a tömegbaleset, amelyet Jeff Gordon idézett elő az amerikai Stateside-sorozatban. A volt Formula-1-es versenyző, Juan Pablo Montoya részvételével zajlott futamon az utolsó körben állt minden a feje tetejére, ám komoly sérülés nélkül megúszta mindenki a ritkán látható eseménysort.
 
„Ezeréves” átok tört meg a Nascarban 2009. április 6. 09:57 Ötszáznegyven nappal ezelőtt nyert legutóbb Jeff Gordon a NASCAR-ban. Még leírni is sok, hát még kivárni. Az amerikai autóversenyző negyvenhét sikertelenül megvívott futamot követően magyar idő szerint hétfő hajnalban Texasban állhatott fel ismét a dobogó legfelső fokára. Másodikként a bajnoki címvédő Jimmie Johnson ért célba, őt Greg Biffle követte.
 
Az eső a négyszeres bajnokot segítette 2009. március 28. 09:37 Jeff Gordon vághat neki a Goody's Fast Pain Relief 500 elnevezésű NASCAR-futamnak magyar idő szerint hétfő hajnalban, a Martinsville Speedwayen. A négyszeres bajnok az esőnek köszönheti, hogy megszerezte az első rajthelyet, ugyanis az ilyen esetekben az összetett pontverseny állásának sorrendjében indulhatnak el a versenyzők.
 
Jeff Gordon hisz a daytonai sikerben 2009. február 14. 13:43 Magyar idő szerint vasárnap éjjel megkezdődik a NASCAR 2009-es szezonja! A tavalyi esztendő hetedikje, Jeff Gordon bízik abban, hogy megnyeri az első, immáron tétre menő versenyt, a híres Daytona 500-at. A négyszeres bajnoknak erre meg is van minden esélye, hiszen az előszezon több mint bíztatóra sikeredett.
 
Gordon saját pénzét adná a csapatért 2008. december 10. 17:01 Jeff Gordon a NASCAR Hajsza a Sprint-kupáért elnevezésű sorozat négyszeres bajnoka szerint költségcsökkentéssel lehetne segíteni csapatán, a Hendrick Motorsporton, ahelyett, hogy létszámot csökkentene az istálló. A klasszis pilóta hajlandó saját fizetése egy részéről lemondani, azért hogy ne az alkalmazottak igyák meg a jelenlegi gazdasági válság levét.
 
Gordon először indul az élről Texasban 2008. november 1. 15:55 Jeff Gordon indulhat az élről a NASCAR-sorozatban a Hajsza a Sprint Kupáért folyó küzdelemben a Texas Motor Speedwayen. A négyszeres bajnok pilóta először indulhat az élről a Dickies 500-on. Az összetett pontversenyben vezető Jimmie Johnson a hetedik helyre kvalifikálta magát.
 
Triplázásra készül Biffle Kansasben 2008. szeptember 25. 19:24 A hétvégén Kansas Cityben rendezendő 400 mérföldes futammal folytatódik a NASCAR (Szériaautók Versenyének Nemzeti Szövetsége) királykategóriája, a Sprint Kupa-sorozat, amely egyben a „rájátszás”, azaz a Hajsza a bajnoki címért elnevezésű szakasz harmadik viadala is. A verseny jelentősen átalakíthatja az összetett sorrendjét, ahol Carl Edwards mindössze tíz ponttal előzi meg két fő riválisát, Jimmie Johnsont illetve az elmúlt két futam győztesét, Greg Bifflet.
 
Gordon vállalja hibáit, védi a csapatát 2008. szeptember 25. 13:57 Jeff Gordon szerint nem csak a csapatfőnök Steve Letarte hibás a sorozatos kudarcokért, és azért, hogy a négyszeres NASCAR-győztes pilóta sorozatban harminchárom versenyen maradt nyeretlen. A pilóta állítja, az egész csapatnak vállalnia kell a felelősséget.
 
Jeff Gordon indul az élről Doverben 2008. szeptember 20. 16:33 Jeff Gordon szerezte meg a legjobb rajthelyet az észak-amerikai NASCAR (Szériaautók Versenyének Nemzeti Szövetsége) Sprint-kupa versenysorozatának hétvégi viadalán, a Camping World RV 400-on a delaware-i Dover International Speedwayen.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu