KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JAROSZLAVLI_KATASZTROFA"
Kiderültek a jaroszlavli tragédia okai 2011. november 2. 14:06 A pilóták hibája és a légitársaság gondatlansága vezetett a szeptember 7-én Jaroszlavlban történt repülőgép-szerencsétlenséghez - állapította meg a katasztrófa műszaki okait vizsgálóbizottság. A balesetben a helyi jégkorongcsapat valamennyi tagja életét vesztette, 45 utasból csak a gép szerelője maradt életben...
 
A másodosztályban folytatja a Jaroszlavl 2011. szeptember 13. 11:58 A múlt szerdai légi szerencsétlenségben valamennyi hokisát és szakmai stábjának tagjait elveszítő Lokomotiv Jaroszlavl idén az orosz másodosztályban szerepel.
 
Az utolsó Jaroszlavl-hokis sem élte túl 2011. szeptember 12. 10:40 Belehalt sérüléseibe Alekszandr Galimov, az oroszországi Jaroszlavlban múlt szerdán repülőgép-szerencsétlenségben odaveszett Lokomotiv jégkorongcsapat egyetlen túlélő tagja: vele az áldozatok száma 44-re emelkedett.
 
Mégsem indul a Jaroszlavl a ligában 2011. szeptember 10. 14:34 A korábbi hírekkel ellentétben mégsem indul az orosz nyílt profi jégkorongliga (KHL) mostani idényében a Lokomotiv Jaroszlavl, amelynek csapattagjai szerdán haltak meg légi szerencsétlenségben.
 
Gyászolják az orosz jégkorongcsapatot 2011. szeptember 9. 13:42 Az állami duma egyperces csenddel emlékezett meg pénteken a szerdai jaroszlavli légi katasztrófa áldozatairól, és Moszkvában az emberek virágokat, játékokat vittek pénteken azoknak az államoknak a nagykövetségeihez, amelyeknek állampolgárai életüket vesztették a Jak-42-es lezuhanásakor.
 
„Feltámasztják” az orosz hokicsapatot 2011. szeptember 8. 18:02 Rövid időn belül „életet lehelnek” a jaroszlavli jégkorongcsapatba, amelynek egy kivételével az összes játékosa odaveszett a szerdai repülőbalesetben. A Lokomotiv rivális klubok segítségének köszönhetően teljesen új kerettel és új edzővel vághat neki a KHL (Kontinental Hockey League) küzdelmeinek - ezt Dmitrij Medvegyev orosz államelnök jelentette be csütörtökön. A tragédia okait egyelőre csak találgatják, de elképzelhető, hogy gyenge minőségű üzemanyag okozta a problémát a felszállásnál.
 
Tragédia: Schmitt részvétét fejezte ki 2011. szeptember 8. 14:26 Schmitt Pál köztársasági elnök csütörtökön táviratban fejezte ki részvétét Dmitrij Medvegyev orosz elnöknek és Alexander Zsukovnak, az Orosz Olimpiai Bizottság elnökének a Lokomotiv Jaroszlavl orosz jégkorongcsapatot szállító repülőgép katasztrófája miatt.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu