KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ISCO"
Del Bosque kihagyta Iscót 2014. május 13. 13:32 Íme a bő spanyol vb-keret, amelyet május 25-én véglegesít majd Vicente Del Bosque szövetségi kapitány. Diego López, Arbeloa, Monreal, Illarramendi, Isco és Soldado nincs rajta a harmincas listán. A legnagyobb meglepetés talán a BIlbao-fedezet Ander Iturraspe nevezése.
 
Isco a Realé - HIVATALOS 2013. június 27. 00:28 Florentino Pérez Real-elnök szerda este élő adásban ismerte el, hogy a Málaga-sztár Isco megegyezett a fővárosi klubbal, és már csak egy orvosin kell átesnie ahhoz, hogy a blancók játékosa lehessen. A jövő héten mutatják be Madridban. A hírek szerint 27 milliót költenek a transzferre, ezzel összesen már 40 milliónál jár a Real (Casemiro és Carvajal vételárával együtt).
 
Isco, az antimadridista 2013. június 24. 16:10 "Lebuktatták" a spanyol sajtóban Iscót, a Málaga U21-es Európa-bajnok spanyol játékmesterét. Egyik, évekkel ezelőtti nyilatkozatában ellenszenvesnek nevezte a Real Madridot, ami most visszaütött, hiszen küszöbön áll átigazolása a királyi gárdához.
 
Isco: Inkább a City, mint a Real 2013. június 20. 15:17
 
Isco City-mezben - fotó! 2013. június 14. 18:28 A menedzser Manuel Pellegrinit hamarosan egyik kedvenc játékosa, Isco is követheti a Málagából a Manchester Cityhez. A 21 éves, rendkívül tehetséges támadó középpályás most elismerte, hogy a City és a Real harcol érte. Ez még nem lenne akkora szenzáció, de a közösségi oldalakon már terjed egy fotó, amelyen egy régebbi Man.City-mezben pózol a játékos...
 
2016-ig hosszabbított az Aranyfiú! 2013. január 28. 18:45 Három évvel meghosszabbították a spanyol szupertehetség, Francisco Alardón, ismertebb nevén Isco szerződését - ezt a Málaga jelentette be sajtótájékoztatón hétfőn, kora este. Az új kontraktus értelmében 35 millió euróra emelték a játékos kivásárlási árát. Isco már kopogtat a spanyol felnőttválogatottnál, a Tuttosport című lap szavazásán ő nyerte a 2012 legnagyobb futballtehetségének járó Aranyfiú-díjat.
 
Ő lett Európa legjobb U21-es focistája! 2012. december 23. 15:30 VIDEÓ! Várva várt bejelentést tett a Tuttosport olasz sportlap szombaton internetes oldalán, amely szerint Francisco Román Alarcón, ismertebb nevén Isco, a Málaga spanyol játékosa lett az év legjobb U21-es futballistája, ő kapja az Aranyfiú-díjat!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu