Isco, az antimadridista

Szerző: SHLétrehozva: 2013. június 24. 16:10
"Lebuktatták" a spanyol sajtóban Iscót, a Málaga U21-es Európa-bajnok spanyol játékmesterét. Egyik, évekkel ezelőtti nyilatkozatában ellenszenvesnek nevezte a Real Madridot, ami most visszaütött, hiszen küszöbön áll átigazolása a királyi gárdához.


A Superdeporte előbányászta a játékos egy régi interjúját, amelyet még 2009-ben adott a valenciai sportújágnak az U17-es-vb alatt, és amelyben a következőket mondta:

"Enyhén antimadridistának érzem magam. Persze nem tudhatod, hogy mit hoz a jövő, de a Real számomra sohasem volt szimpatikus. Az a benyomásom, hogy a Madridnál mindenki olyan nagyra van magával, pedig alázat nélkül nem juthatsz el sehová."

A sors iróniája, hogy a jövő most éppen egy madridi szerződést hozhat Isco számára: a spanyol sajtó egyöntetűen állítja, már csak a bejelentés van hátra a 30 milliós igazolás előtt, amely a Málaga és a királyiak között menne végbe.

Isco egészen más hangnemben beszélt a Realról az elmúlt napokban fentebbi nyilatkozatához képest. Azt mondta, felvillanyozza a Real érdeklődése, hiszen mégiscsak a világ egyik legnagyobb egyesületéről van szó.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Isco alá is írt a Madridhoz?
Korábbi málagás csapattársa, Nacho Monreal szerint Isco már el is kötelezte magát a Real Madridhoz, és biztos benne, hogy helyt áll a Fehér Házban. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Egyezség – Isco mégis a Madridnál?
A Real Madrid és a Málaga megállapodott, így csupán Iscón múlik, hogy aláír-e a királyiakhoz. A hétvégéig kell választ adnia. ...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: isco
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu