Egyezség – Isco mégis a Madridnál?

Szerző: SHLétrehozva: 2013. június 22. 10:47
A Real Madrid és a Málaga megállapodott, így csupán Iscón múlik, hogy aláír-e a királyiakhoz. A hétvégéig kell választ adnia.


 

Egybehangzó lapértesülések szerint a Málaga elfogadta a Real Madrid 28 millió eurós ajánlatát Iscóért, és a játékoson múlik, hogy a Bernabéuban folytatja-e.

Az ügyben az hozott előrelépést, hogy Florentino Pérez, a blancók elnöke és Vicente Casado, az andalúzok ügyvezetője pénteken leült a tárgyalóasztalhoz.

A meccset ugyanakkor még nem játszották le teljesen, a hírek szerint ugyanis szívesebben igazolna a Manchester Cityhez, ahol az édesapjaként tisztelt Manuel Pellegrinit nevezték ki menedzsernek, illetve csapattársak lehetnének jó barátjával, David Silvával.

Isco a közelmúltban az U21-es Európa-bajnokságon szerepelt, ami miatt háttérbe tolta a jövőjével kapcsolatos paksamétákat, de a tornagyőzelem után immár csak klubjára kell koncentrálnia.

Esetleges madridi szerződtetése egyet jelentene azzal, hogy a Tottenham sztárja, Gareth Bale ezen a nyáron sem igazol a Real Madridhoz.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu