Ő lett Európa legjobb U21-es focistája!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. december 23. 15:30
VIDEÓ! Várva várt bejelentést tett a Tuttosport olasz sportlap szombaton internetes oldalán, amely szerint Francisco Román Alarcón, ismertebb nevén Isco, a Málaga spanyol játékosa lett az év legjobb U21-es futballistája, ő kapja az Aranyfiú-díjat!


Húsz ország harminc újságírója vett részt a szavazáson, negyven játékos közül került ki győztesen a Málaga technikás támadó középpályása.

Isco nem számított arra, hogy elnyeri ezt a ragnos díjat, azután pedig különösen nem, hogy kiderült: Stephan El Shaarawy és Thibaut Courtois a két fő ellenfele.

25 meccsen hat gólt és nyolc gólpasszt produkált a bajnokságban és a BL-ben, a sajtóban már most Andrés Iniestához hasonlítják, de egyelőre csak azt szeretné, hogy szerepelhessen a világ- és Európa-bajnok spanyol válogatottban, amelynek keretébe eddig csupán egyszer fért bele.

Iscónak több kérője is lenne (Juventus, Real Madrid, Manchester City), legfrissebb nyilatkozatában azonban hangsúlyozta, most még nem tervezi, hogy eligazol. Kivásárlási ára 21 millió euró.

BEST OF ISCO

AZ ARANYFIÚK LISTÁJA
2012: Isco (Málaga)
2011: Mario Götze (Borussia Dortmund)
2010: Mario Balotelli (Manchester City)
2009: Alexandre Pato (AC Milan)
2008: Anderson (Manchester United)
2007: Sergio Agüero (Atlético Madrid)
2006: Cesc Fabregas (Arsenal)
2005: Lionel Messi (Barcelona)
2004: Wayne Rooney (Manchester United)
2003: Rafael van der Vaart (Ajax)

Címkék: isco
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu